Page 1 of 1

Pershendetje

Posted: Thu Sep 26, 2013 8:37 pm
by BOSS&LIDER
PERSHENDETJE!!

Shpresoj qe te jap ndihmesen time ne kete portal, shpresoj te me ndihmoni qe te shtoj dijet dhe ndjenjen per dituri dhe atdhedashuri. Uroj qe puna jone te jete vec per qellime te mira ne sherbim te kombit !!!

Faleminderit qe me pranuat......

Re: Pershendetje

Posted: Thu Sep 26, 2013 8:55 pm
by Arbëri
Mirese erdhe BOSS&LIDER .

Re: Pershendetje

Posted: Thu Sep 26, 2013 9:03 pm
by Mallakastrioti
Mire se vjen BOSS&LIDER ne Forumin Arberaionline!

Re: Pershendetje

Posted: Thu Sep 26, 2013 9:58 pm
by Zeus10
Pershendetje BOSS&LIDER, ke ardhur ne vendin e duhur.

Re: Pershendetje

Posted: Fri Sep 27, 2013 8:19 am
by Adriana
Mire se erdhe BOSS&LIDER .