"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Njatjeta të gjithëve!

Ky seksion është krijuar për anëtarët e rinj të komunitetit, për të prezantuar me pak fjalë veten dhe qëllimin e bashkimit në këtë forum.

Moderator: ALBPelasgian

Post Reply
User avatar
IllyriankinG
Regular Member
Regular Member
Posts: 65
Joined: Sun Sep 20, 2009 8:54 pm
Gender: Male
Location: Arbëri

Njatjeta të gjithëve!

#1

Post by IllyriankinG » Sun Sep 20, 2009 9:41 pm

Thjesht desha ta bëj postimin tim të parë, në këtë seksion të forumit.
Desha të ndalem këtu për tju përshëndetur ju burrat e shtëpisë, shtruar këmbëkryq rreth oxhakut, dhe nikoqiret andej nga zjarrishta, që na u këputën duke pjekur kafe, e duke mbushur qelqet e rakisë... :D

Mirë se rrini, dhe mirë se ju gjeta!

User avatar
Aulona
Star Member
Star Member
Posts: 607
Joined: Thu Jun 04, 2009 1:06 am
Gender: Female
Location: Albania

Re: Njatjeta të gjithëve!

#2

Post by Aulona » Sun Sep 20, 2009 10:48 pm

hehe Mirese na erdhe more trim ne oden tone e 'tja kalosh sa me mire...:)

Ehhh mire e dashke sofren te shtruar zotrote, s'ke faj. Ja prit te veme mishin ne hell e t'ja marrim nje kenge lapce ashtu shtruar.... :D
Growing up I was taught to "Treat people as I wanted to be treated", but as time passed and I met more people, I made my own version which is fair: "Treat people, like they treat you".

User avatar
IllyriankinG
Regular Member
Regular Member
Posts: 65
Joined: Sun Sep 20, 2009 8:54 pm
Gender: Male
Location: Arbëri

Re: Njatjeta të gjithëve!

#3

Post by IllyriankinG » Mon Sep 21, 2009 1:01 am

Hellin ta mprehim për dasma, se helbete kemi një tufë me beqarë.
Ne të tërë të shtëpisë jemi këtu, kështu që një çikë meze, sa për të shtyrë rakinë.
Sa për këngën, s'duam shumë temena.
E di atë barsaletën ti?
Kur një Lab, është vetëm, rri e fërshëllen.
Kur takon një tjetër, bëjnë plane për të vjedhur, po u shtua dhe një më shumë, pastaj ja marin këngës.......!
Ne Lavdi Zotit jemi goxha këtu, kështu që tja marim këngës, sa të tunden malet e Shqipërisë!

User avatar
Hymniarber
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1008
Joined: Tue Jun 02, 2009 5:04 am
Gender: Male
Location: Arbëria

Re: Njatjeta të gjithëve!

#4

Post by Hymniarber » Mon Sep 21, 2009 2:22 am

Gezohem qe i jeni bashkuar forumit tone. Sigurisht qe do te gjesh njerez me parti dhe krahina te ndryshme, por shumicen tone i bashkon deshira, per te ndricuar sadopak ne historine dhe kulturen tone, ato pjese qe jane lene te erreta nga koha dhe njerezit. Mireulexofshim.
Fere libenter homines id quod volunt credunt
Image

User avatar
Patush
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1360
Joined: Tue Jun 02, 2009 2:12 pm
Gender: Male
Location: With my loved ones, where I belong!

Re: Njatjeta të gjithëve!

#5

Post by Patush » Sun Sep 27, 2009 8:29 pm

IllyriankinG wrote:Thjesht desha ta bëj postimin tim të parë, në këtë seksion të forumit.
Desha të ndalem këtu për tju përshëndetur ju burrat e shtëpisë, shtruar këmbëkryq rreth oxhakut, dhe nikoqiret andej nga zjarrishta, që na u këputën duke pjekur kafe, e duke mbushur qelqet e rakisë... :D

Mirë se rrini, dhe mirë se ju gjeta!

Mire se erdhe shoq, kjofshe faqe bardhe dhe me nder.
Liri-A-Vdekje
Qui tacet consentit
Heshtja eshte Hjeksi!

User avatar
IllyriankinG
Regular Member
Regular Member
Posts: 65
Joined: Sun Sep 20, 2009 8:54 pm
Gender: Male
Location: Arbëri

Re: Njatjeta të gjithëve!

#6

Post by IllyriankinG » Tue Sep 29, 2009 2:58 am

Faleminderit, faleminderit!

Post Reply

Return to “Prezantohuni ne komunitetin e forumit”