Page 1 of 1

Prsh nga mua

Posted: Thu Jan 02, 2020 12:53 pm
by Poshnjari
Prsh te gjitheve. une jam Poshnjari, me behet qefe qe u bera edhe une pjese e ketij komuniteti.

Re: Prsh nga mua

Posted: Thu Jan 02, 2020 2:42 pm
by Hymniarber
Poshnjari wrote:
Thu Jan 02, 2020 12:53 pm
Prsh te gjitheve. une jam Poshnjari, me behet qefe qe u bera edhe une pjese e ketij komuniteti.
Mireserdhe Poshnjari.

Re: Prsh nga mua

Posted: Fri Jan 03, 2020 9:24 pm
by Adriana
Pershendetje Poshnjari, dhe mireserdhe.

Re: Prsh nga mua

Posted: Sat Jan 18, 2020 12:27 am
by Poshnjari
mire se ju gjeta