Page 1 of 1

Rrenjet

Posted: Sun Jun 20, 2010 12:26 am
by Zeus10
Nje gazete ne shqip-italisht-anglisht:

[quoteem]Te zbuloshe rrenjet
e trungut gjinetik
patjeter duhet te
jesh i paisur me dituri e kurajo,
te cilat ne shqiptareve
nuk na mungojne.
«Yjet nuk e kane per turp te
duken si xixellonja,por dhe
xixellonjat e kane per nder
te duken si yjet».[/quoteem]

Image

Re: Rrenjet

Posted: Sun Jun 20, 2010 4:13 am
by Phoenix
Kjo është faqja në rrjet:

Viti 2006
shkurt
maj
dhjetor

Viti 2007
tetor

Viti 2008
Korrik
Dhjetor

Viti 2009
shkurt
qershor
Viti 2010
janar
[
color=#FF0000]qershor[/color]
http://www.gazetarrenjet.com/gr/arkiv.html