"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Kosova?!!

Në këtë forum, do të sillen lajmet më të fundit dhe mund të komentohen ato. Gjithashtu ato mund të lexohen dhe në portal, së bashku me komentet.

Moderator: Mallakastrioti

Post Reply
Phoenix
Supreme Member
Supreme Member
Posts: 476
Joined: Thu Sep 24, 2009 3:12 am
Gender: Male

Kosova?!!

#1

Post by Phoenix » Tue Jan 04, 2011 9:42 pm

Pas Ministrisë së Brendëshme, duket se edhe Ministria e Shendetësisë nuk qënka mirë me gjeografinë. Nëse do të ankohen se nuk kanë para të blejnë harta të reja, është shumë e thjeshtë! Mjafton që hartuesi i faqës së internetit të vendosi hartën e Google-it. Duken gjëra pa rëndësi, por kjo tregon seriozitetin e një shteti.
Kështu që kemi edhe si më poshtë:
Image

Post Reply

Return to “Lajme”