"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

SIGURIMI!

Në këtë forum, do të sillen lajmet më të fundit dhe mund të komentohen ato. Gjithashtu ato mund të lexohen dhe në portal, së bashku me komentet.

Moderator: Mallakastrioti

Post Reply
User avatar
Stilian
Honored Member
Honored Member
Posts: 323
Joined: Wed Dec 07, 2011 10:57 am
Gender: Male

SIGURIMI!

#1

Post by Stilian » Wed Feb 01, 2012 4:37 pm

Image
Nga Eduard Zaloshnja

Dy persona publikë me akses në informacione konfidenciale shtetërore, njëri në emisionin “Arena” të Roland Qafokut në Planet TV dhe tjetri në emisionin “Pesë Pyetje nga Babaramo” në News 24, deklaruan se disa ministra në qeveritë shqiptare të këtyre 20 vjetëve të fundit kanë qenë agjentë të Sigurimit të Shtetit ose të shërbimeve sekrete të shteteve fqinjë.

Luan Pobrati, ish-kryeinspektor i Kryeministrisë për SHISH-in, deklaroi në “Arena” se 4 ministra të jashtëm të 20 vjetëve të fundit kanë qenë shoqërues-përkthyes të Sigurimit të Shtetit. (Termi shoqërues-përkthyes ishte atëherë një eufemizëm për agjentët e sigurimit që shoqëronin të huajt e pakët që vizitonin Shqipërinë.) Pobrati nuk dha emra e as detaje që mund të identifikonin sadopak këta 4 ministra.

Kreshnik Spahiu, nënkryetari i KLD-së dhe udhëheqësi de facto i Aleancës Kuqezi, deklarioi në “Pesë Pyetje nga Babaramo” se në qeverinë aktuale dhe në qeveritë e mëparshme të këtyre 20 vjetëve disa ministra kanë qenë agjentë të shërbimeve sekrete të shteteve fqinjë. Edhe Spahiu nuk dha emra e as detaje që mund të identifikonin sadopak këta ministra-ish-agjentë.

Ka ardhur koha, në mos ka kaluar, që të ndahet shapi nga sheqeri. Dreqi e mori, kemi 20 vjet që dëgjojmë insinuata nga më të ndryshmet për këdo që është përfshirë në jetën publike në Shqipëri. Publikut shqiptar, ashtu si publikut të vendeve të tjera ish-komuniste, duhet t’i bëhet e ditur se kush ka qenë agjent i Sigurimit të Shtetit ose i shërbimeve sekrete të shteteve fqinjë!
"IN GOLD WE TRUST"

Post Reply

Return to “Lajme”