Page 16 of 16

Re: Lajme nga Kosova

Posted: Wed Oct 29, 2014 7:48 pm
by rrëqebull
Ai komb që ia dorëzon të huajve shtetin, institucionet dhe sovranitetin e vet, nuk ka të ardhme.


http://www.youtube.com/watch?v=wgWT32WGiAI

Re: Lajme nga Kosova

Posted: Tue Dec 09, 2014 12:19 am
by Arbëri
Kryeparlamentar i Kosoves zgjedhet Kadri Veseli , krye vrasesi i ketyre trimave : http://www.arberiaonline.com/viewtopic.php?t=4987
Ky Gomar nuk e ka vendin as ne parlament e ku me shume :(

Re: Lajme nga Kosova

Posted: Fri Dec 12, 2014 3:25 am
by Arbëri
KADRI VESELI

Thenie-nga-Faik-Konica.jpg

Re: Lajme nga Kosova

Posted: Fri Dec 12, 2014 7:21 am
by Adriana
Arbëri wrote:Kryeparlamentar i Kosoves zgjedhet Kadri Veseli , krye vrasesi i ketyre trimave : http://www.arberiaonline.com/viewtopic.php?t=4987
Ky Gomar nuk e ka vendin as ne parlament e ku me shume :(

E ka krahasuar (pranuar) edhe vet 'gabimishte', duke perdorur skandalin e diteve te fundit:
Edhe Bush ishte shef i CIA’s por u bë President

Veseli iu përgjigjet kritikëve: Edhe Bush ishte shef i CIA’s por u bë President. Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, thotë se edhe në të kaluarën është përballur me shumë ballafaqime që kishin të bënin me vendime të mëdha për vendin, andaj posti i kryetarit të Kuvendit, ia shton përgjegjësitë karshi qytetarëve të Kosovës.

Në emisionin Zona B të Klan Kosovës, ai ka thënë se do të jetë i përgjegjshëm në respektimin e 120 qytetarëve.

“Në jetën time jam ballafaquar me shumë përgjegjësi dhe vendime që kanë pasur të bëjnë më shumë sfida. Me vetë veprimet tona, me vetë vendimet tona që do të merren në Kuvend, do të jemi në shërbim të këtyre njerëzve, që të kenë një jetë më të mirë, ekonomike, një jetë më kualitative. Ishte një çështje besimi por ishte edhe një vendim individual, duke pasur parasyshë që edhe në të kaluarën jam ballafaquar me shumë vendime që kanë të bëjnë me vendin tim. Është momente të dëshmojmë gatishmërinë tonë të tolerancës, që kanë të bëjnë jo vetëm me një parti politike por me të gjithë pa dallim. Do të respektoj këta 120 deputetë, do të jem i përgjegjshëm në respektimin e tyre”, ka thënë Veseli.

“Do të luaj rol në përfaqësimin e shqiptarëve edhe të Luginës së Preshevës”, ka thënë Veseli.

Sa u përket deklaratave të Melihate Tërmkollit, ai ka thënë se me rëndësi është të kuptohet që fjala publike ka përgjegjësi dhe se janë disa institucione të veçanta ku duhet të ngriten çështjet.

“E respektoj çdo menim natyrisht edhe zonjën në fjalë. Duhet të jemi më të përgjegjshëm ndaj fjalës publike dhe të kuptojmë se kemi institucione të veçanta. Sido që të jetë, çështja që deputetja e ka ngritur nuk dëshiroj ta potencoj si të veçantë”, ka thënë ai, duke përmendur edhe postin e Bushit të vjetër, si shef i CIA’s.

Re: Lajme nga Kosova

Posted: Fri Dec 12, 2014 6:49 pm
by Arbëri
Adriana wrote:
Arbëri wrote:Kryeparlamentar i Kosoves zgjedhet Kadri Veseli , krye vrasesi i ketyre trimave : http://www.arberiaonline.com/viewtopic.php?t=4987
Ky Gomar nuk e ka vendin as ne parlament e ku me shume :(

E ka krahasuar (pranuar) edhe vet 'gabimishte', duke perdorur skandalin e diteve te fundit:
Edhe Bush ishte shef i CIA’s por u bë President

Veseli iu përgjigjet kritikëve: Edhe Bush ishte shef i CIA’s por u bë President. Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, thotë se edhe në të kaluarën është përballur me shumë ballafaqime që kishin të bënin me vendime të mëdha për vendin, andaj posti i kryetarit të Kuvendit, ia shton përgjegjësitë karshi qytetarëve të Kosovës.

Në emisionin Zona B të Klan Kosovës, ai ka thënë se do të jetë i përgjegjshëm në respektimin e 120 qytetarëve.

“Në jetën time jam ballafaquar me shumë përgjegjësi dhe vendime që kanë pasur të bëjnë më shumë sfida. Me vetë veprimet tona, me vetë vendimet tona që do të merren në Kuvend, do të jemi në shërbim të këtyre njerëzve, që të kenë një jetë më të mirë, ekonomike, një jetë më kualitative. Ishte një çështje besimi por ishte edhe një vendim individual, duke pasur parasyshë që edhe në të kaluarën jam ballafaquar me shumë vendime që kanë të bëjnë me vendin tim. Është momente të dëshmojmë gatishmërinë tonë të tolerancës, që kanë të bëjnë jo vetëm me një parti politike por me të gjithë pa dallim. Do të respektoj këta 120 deputetë, do të jem i përgjegjshëm në respektimin e tyre”, ka thënë Veseli.

“Do të luaj rol në përfaqësimin e shqiptarëve edhe të Luginës së Preshevës”, ka thënë Veseli.

Sa u përket deklaratave të Melihate Tërmkollit, ai ka thënë se me rëndësi është të kuptohet që fjala publike ka përgjegjësi dhe se janë disa institucione të veçanta ku duhet të ngriten çështjet.

“E respektoj çdo menim natyrisht edhe zonjën në fjalë. Duhet të jemi më të përgjegjshëm ndaj fjalës publike dhe të kuptojmë se kemi institucione të veçanta. Sido që të jetë, çështja që deputetja e ka ngritur nuk dëshiroj ta potencoj si të veçantë”, ka thënë ai, duke përmendur edhe postin e Bushit të vjetër, si shef i CIA’s.
Ky eshte nje rrugaq Ana , nje vrases sikur qe eshte shumica e partis qe ai i takon dhe une mendoj qe keta jane dora e zgjatur e Serbise se ndryshe ska edhe si behet !!?
E pamundur qe tere Kosova rrotullohen permes tyre dhe kurre nuk largohen , kurre nuk akuzohen per krime e aq me keq qe shumica tyre jane edhe te pashkolluar derisa duhet Thaqi edhe ti merr dy poste ne kryemnistri , nje zavendes Kryeministri dhe tjetra minister i puneve te jashtme qe ne fakt eshte edhe Kryemnister aty ska dyshim , po kush eshte ky person ??
-Mendoj qe shqiptaret e Kosoves duhet qohen ne kemb sa me shpejte se eshte mjafte me keta rrugaqe .

Re: Lajme nga Kosova

Posted: Mon Dec 15, 2014 11:03 pm
by Adriana
Arbëri wrote: Ky eshte nje rrugaq Ana , nje vrases sikur qe eshte shumica e partis qe ai i takon dhe une mendoj qe keta jane dora e zgjatur e Serbise se ndryshe ska edhe si behet !!?
E pamundur qe tere Kosova rrotullohen permes tyre dhe kurre nuk largohen , kurre nuk akuzohen per krime e aq me keq qe shumica tyre jane edhe te pashkolluar derisa duhet Thaqi edhe ti merr dy poste ne kryemnistri , nje zavendes Kryeministri dhe tjetra minister i puneve te jashtme qe ne fakt eshte edhe Kryemnister aty ska dyshim , po kush eshte ky person ??
-Mendoj qe shqiptaret e Kosoves duhet qohen ne kemb sa me shpejte se eshte mjafte me keta rrugaqe .Shume mire e ke thene ''keta jane dora e zgjatur e Serbise se ndryshe ska edhe si behet'' ja dhe disa fakte qe dita dites po e vertetojne kete 'dore te zgjatur':

- Rama e Thaçi ''fillimi i një marrëdhënieje të re''

Rama: Serbia nuk është armik i yni, “Unë e pres me padurim një takim me kryeministrin e ri të Kosovës për të vazhduar atë që vendosëm në Prizren”

- Rama: Serbia nuk është armik i yni