"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Kombi egziston dhe eshte shtepia jone

Seksioni me emrin më siper është hapur për qëllim që të publikohen të gjitha artikujt, analizat, njoftimet e përgjithshme me rëndësi ne portal, këtu lejohet të postojn vetëm ata që jan pjes e stafit për të menjanuar disa keqperdorime.
Post Reply
User avatar
Hymniarber
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1017
Joined: Tue Jun 02, 2009 5:04 am
Gender: Male
Location: Arbëria

Kombi egziston dhe eshte shtepia jone

#1

Post by Hymniarber » Fri Aug 28, 2015 1:51 pm

◉ KOMBI EKZISTON - MOS E E MOHO KURRË ATË duke përkrahur ata që duan ta dëmtojnë deri në zhdukje në emër të trillimeve, përrallave të huaja, të paqenave dhe qenieve frikënxitëse që nuk ekzistojnë askund tjetër përveçse në mendjet e qëllimkëqinjve që i kanë shpifur ato dhe në mendjet e skllavëruara të atyre që ata kanë arritur të trushpëlajnë duke i kurdisur kundra vetvetes dhe kombit të vet!

Toleranca ndaj parazitëve dhe gjepurave të tyre abrahamike (dhe madje "bamirësia" e kryer nëpër bunkerët e tyre meslindore pushtuese) është syleshësí e vetëdëmtim ashtu sikurse "toleranca ndaj thikës në dorë të armikut" (duke i mprehur tehun madje!) është vetësakatim!

Ndihma shtetërore ndaj parazitëve është kundrashqiptarokraci, parazitokraci!
[Poende është njësoj sikur shteti të furnizonte me armë ushtrinë e kundërshtarëve që janë duke e sulmuar, shkatërruar e pushtuar vendin!]


Për këto arsye, si qelizë/ind/anëtar/veprimtar i domosdoshëm i Kombit dhe mbrojtës i patjetërsueshëm dhe i palëkundshëm i gjallërisë, shëndetit dhe zhvillimit të Tij, hapi vetes rrugë drejt Vetëdijes dhe Vullnetit të plotë!

# Mos ushqe parazitët!
# Mos pasuro shqiptarofobët!
# Mos mbështet kundrashqiptarët!

◉ Qëndro në lidhje të drejtpërdrejtë me Kombin!
◉ Nuk na duhen ndërmjetës për të folur me personazhet e mitologjive shkretinore meslindore!
◉ SHQIPTARIA EKZISTON - MOS E E MOHO KURRË ATË
Fere libenter homines id quod volunt credunt
Image

Post Reply

Return to “Portali i Forumit”