Page 1 of 1

Kombi egziston dhe eshte shtepia jone

Posted: Fri Aug 28, 2015 1:51 pm
by Hymniarber
◉ KOMBI EKZISTON - MOS E E MOHO KURRË ATË duke përkrahur ata që duan ta dëmtojnë deri në zhdukje në emër të trillimeve, përrallave të huaja, të paqenave dhe qenieve frikënxitëse që nuk ekzistojnë askund tjetër përveçse në mendjet e qëllimkëqinjve që i kanë shpifur ato dhe në mendjet e skllavëruara të atyre që ata kanë arritur të trushpëlajnë duke i kurdisur kundra vetvetes dhe kombit të vet!

Toleranca ndaj parazitëve dhe gjepurave të tyre abrahamike (dhe madje "bamirësia" e kryer nëpër bunkerët e tyre meslindore pushtuese) është syleshësí e vetëdëmtim ashtu sikurse "toleranca ndaj thikës në dorë të armikut" (duke i mprehur tehun madje!) është vetësakatim!

Ndihma shtetërore ndaj parazitëve është kundrashqiptarokraci, parazitokraci!
[Poende është njësoj sikur shteti të furnizonte me armë ushtrinë e kundërshtarëve që janë duke e sulmuar, shkatërruar e pushtuar vendin!]


Për këto arsye, si qelizë/ind/anëtar/veprimtar i domosdoshëm i Kombit dhe mbrojtës i patjetërsueshëm dhe i palëkundshëm i gjallërisë, shëndetit dhe zhvillimit të Tij, hapi vetes rrugë drejt Vetëdijes dhe Vullnetit të plotë!

# Mos ushqe parazitët!
# Mos pasuro shqiptarofobët!
# Mos mbështet kundrashqiptarët!

◉ Qëndro në lidhje të drejtpërdrejtë me Kombin!
◉ Nuk na duhen ndërmjetës për të folur me personazhet e mitologjive shkretinore meslindore!
◉ SHQIPTARIA EKZISTON - MOS E E MOHO KURRË ATË