"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Perse testet gjenetike i nxjerrin shqiptaret greko-italiane?

Në këtë forum, mund të diskutoni për gjenetikën e popujve dhe njerëzve dhe lidhjen e saj me historinë dhe kulturën. Mund të diskutoni për gjenezën e racave nga pikëpamja gjenetike dhe afërinë me raca të tjera.

Moderator: Mallakastrioti

Post Reply
User avatar
Zeus10
Grand Fighter Member
Grand Fighter Member
Posts: 4149
Joined: Thu Jun 04, 2009 6:46 pm
Gender: Male
Location: CANADA
Contact:

Perse testet gjenetike i nxjerrin shqiptaret greko-italiane?

#1

Post by Zeus10 » Sun Jul 30, 2017 2:32 pm
Pothuajse te gjitha testet gjenetike te kryera nga shqiptaret, si ne Shqiperi dhe Kosove, nxjerrin ne perqindje te madhe nje pjese te gjakut te tyre, nga Italia dhe Greqia. Une nuk e di me siguri, se cfare etaloni gjenetik, perdoret ne laborator, per te etiketuar grek apo Italian, nje ADN te caktuar, por kjo perqindje e larte, e materialit gjenetik greko-italian, perputhet me historine. Mjafton te permenden dorianet, hyllejte, dardanet, albanet italike, galabret dardane me levizjet e tyre migratore, qe kontribuan ne ato "poole" gjenetike, qe me vone do te formonin kombet italike dhe greke.
Vete GJUHA SHQIPE, eshte nje mesatarizim i perkryer i gjuheve latino-helenike, por jo derivate i tyre, por per mendimin tim e kunderta. Shqiptaret jane greko-romanet arkaike.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

User avatar
IllyrianLegend
Regular Member
Regular Member
Posts: 79
Joined: Wed Nov 02, 2016 12:55 pm
Gender: Male

Re: Perse testet gjenetike i nxjerrin shqiptaret greko-italiane?

#2

Post by IllyrianLegend » Wed Aug 16, 2017 4:52 pm

Zeus10 wrote:
Sun Jul 30, 2017 2:32 pmPothuajse te gjitha testet gjenetike te kryera nga shqiptaret, si ne Shqiperi dhe Kosove, nxjerrin ne perqindje te madhe nje pjese te gjakut te tyre, nga Italia dhe Greqia. Une nuk e di me siguri, se cfare etaloni gjenetik, perdoret ne laborator, per te etiketuar grek apo Italian, nje ADN te caktuar, por kjo perqindje e larte, e materialit gjenetik greko-italian, perputhet me historine. Mjafton te permenden dorianet, hyllejte, dardanet, albanet italike, galabret dardane me levizjet e tyre migratore, qe kontribuan ne ato "poole" gjenetike, qe me vone do te formonin kombet italike dhe greke.
Vete GJUHA SHQIPE, eshte nje mesatarizim i perkryer i gjuheve latino-helenike, por jo derivate i tyre, por per mendimin tim e kunderta. Shqiptaret jane greko-romanet arkaike.

Pergjigjen e vertet ndoshta mundemi me gjet ne koment te videos se pare..

"there is no Albanian marker on the ancestry test so it makes ur results look italian-greek and eastern european "

Post Reply

Return to “Gjenetikë”