Page 1 of 1

A Concise Historical Grammar of the Albanian Language.

Posted: Mon Sep 12, 2011 7:03 pm
by Zeus10
A CONCISE HISTORICAL GRAMMAR OF THE ALBANIAN LANGUAGE:
Reconstruction of Proto-AlbanianBurimi: http://books.google.ca/books?id=xvKH56a ... &q&f=false

Une, jam kunder ketyre formave te rikonstruktimit te gjuhes, por megjithate, e solla dhe kete kendveshtrim, per tu njohur me te dhe per te perballuar ne te ardhmen kete menyre te gabuar interpretimi te evolucionit te gjuhes.