Page 1 of 1

Foto nga Mallakastra

Posted: Wed Mar 31, 2010 7:23 pm
by Mallakastrioti
Klos-Mallakaster.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Re: Foto nga Mallakastra

Posted: Wed Mar 31, 2010 8:16 pm
by ALBPelasgian
Wow..kaq e bukur të jetë Mallakastra... Mjedis i vërtetë epik!

Sa keq më vjen që s'munda të shkoj në Mallakastër, së bashku me disa shokë të mi që e vizituan atë.

Mendoj, që në rastin e parë që do më ofrohet do e vizitoj këtë mjedis të bukur shqiptar.

Re: Foto nga Mallakastra

Posted: Wed Mar 31, 2010 8:19 pm
by ALBPelasgian
Greshnica është fshat i Mallakastrës apo jo, Mallakastriot?
http://en.wikipedia.org/wiki/Greshic%C3%AB

Të pyes sepse edhe në Kërçovë, një fshat malësor quhet Greshnicë.

Re: Foto nga Mallakastra

Posted: Wed Mar 31, 2010 8:40 pm
by Mallakastrioti
ALBPelasgian wrote:Greshnica është fshat i Mallakastrës apo jo, Mallakastriot?
http://en.wikipedia.org/wiki/Greshic%C3%AB

Të pyes sepse edhe në Kërçovë, një fshat malësor quhet Greshnicë.
Po derman Greshica eshte fshat i Mallakastres...(gjyshja ndjese paste ka qene bije atje dhe Greshica eshte gati 5 km nga Klosi)---ka histori te lavdishme Greshica:


Re: Foto nga Mallakastra

Posted: Wed Mar 31, 2010 8:45 pm
by Mallakastrioti
ALBPelasgian wrote:Wow..kaq e bukur të jetë Mallakastra... Mjedis i vërtetë epik!

Sa keq më vjen që s'munda të shkoj në Mallakastër, së bashku me disa shokë të mi që e vizituan atë.

Mendoj, që në rastin e parë që do më ofrohet do e vizitoj këtë mjedis të bukur shqiptar.
Je i mirepritur derman ne ato ane :) .

Re: Foto nga Mallakastra

Posted: Wed Mar 31, 2010 8:51 pm
by Mallakastrioti
(Keto dyja per humor )

Ngaqe i vume tere punet ne vi ne andej nga anet e mia...na mungonte vetem Pellgu: :D

Image

Image

Re: Foto nga Mallakastra

Posted: Wed Mar 31, 2010 8:57 pm
by Mallakastrioti
Keto jane nga Bylis:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Re: Foto nga Mallakastra

Posted: Wed Mar 31, 2010 11:59 pm
by Arta
Shume bukur mallakasterioti, foto te vlefshme! -itsok-

Re: Foto nga Mallakastra

Posted: Thu Apr 01, 2010 5:47 pm
by alfeko sukaraku
ju falenderoj "ne emer" te qarkut te Fierit, se per Mallakastren ka kush ju falenderon.

Ajo qe une do doja te dija pak me shume per Mallakastren eshte historia e tanishme qe po shkruhet me rrugen e re Levan -Memaliaj.

A munde te na thoj kush ne se kjo rruge do kaloj grykes se vjoses? edhe per me teper a do kaloj pran Bylisit?

Re: Foto nga Mallakastra

Posted: Thu Apr 01, 2010 6:57 pm
by Mallakastrioti
alfeko sukaraku wrote:ju falenderoj "ne emer" te qarkut te Fierit, se per Mallakastren ka kush ju falenderon.

Ajo qe une do doja te dija pak me shume per Mallakastren eshte historia e tanishme qe po shkruhet me rrugen e re Levan -Memaliaj.

A munde te na thoj kush ne se kjo rruge do kaloj grykes se vjoses? edhe per me teper a do kaloj pran Bylisit?
Juve andej nga Laleria te kerkoni te ryni ne anet tona duhet te paguani bulleta :D

Po derman kalon Grykes se povles rruga dhe eshte afer Bylis,pikerisht ketu:

Image

Ky eshte Poçemi i famshem,nga ketu ne Bylis eshte afer...
Qe ketu do te te marr une ne gomare tim perciper e te çoj ne Gradishte...10 mije leka e kam une bulleten derman ore -lol-

Re: Foto nga Mallakastra

Posted: Thu Apr 01, 2010 7:00 pm
by alfeko sukaraku
:lol:
gezohem qe rruga e re do kaloj pran Bylisit ashtu si pran Apollonis...dy qyteteve te lashta te cilsuara si pellazge nga Apollodori e stefan bizantini.

Re: Foto nga Mallakastra

Posted: Fri Sep 10, 2010 5:14 am
by Patush
Vend mbreslanes!

Re: Foto nga Mallakastra

Posted: Fri Sep 10, 2010 4:51 pm
by Socio
Faleminderit per keto foto shume te bukura Mallakastrioti ...
Nuk kam qene ne Shqiperi asnjehere, do ta vizitoj patjeter.

Re: Foto nga Mallakastra

Posted: Fri Sep 10, 2010 5:03 pm
by Mallakastrioti
Ju falenderoj per fjalet tuaja Patush dhe Socio. :)

Re: Foto nga Mallakastra

Posted: Thu Dec 08, 2011 3:41 pm
by Morrison
Image

Image

Image


Image