Page 1 of 1

Fotografi nga vendi ku jetoj

Posted: Tue Jun 08, 2010 6:15 pm
by Driniiiii
039.JPG

Re: Fotografi nga vendi ku jetoj

Posted: Tue Jun 08, 2010 6:26 pm
by Arta
Drini shume bukur, mundet qe ta zvogelosh fotografine, sepse ka nje mase teper te madhe. Flm

Re: Fotografi nga vendi ku jetoj

Posted: Tue Jun 08, 2010 6:57 pm
by Driniiiii
Arta wrote:Drini shume bukur, mundet qe ta zvogelosh fotografine, sepse ka nje mase teper te madhe. Flm
Arta, kerkoj falje nga ju dhe gjith vizitoret e forumit, per foton aq te madhe, jam i ri ne forum dhe ende nuk po i di rregullat e postimve.
Mirmbetshi

Image

Re: Fotografi nga vendi ku jetoj

Posted: Tue Jun 08, 2010 7:09 pm
by Arta
Nuk ka problem! Degjo nqs ke mundesi hidhi ne kete website http://my.imageshack.us/v_images.php, dhe pastaj fut URL te tyre tek ku kod ketu! Me thuaj nqs do me ndihme!

Re: Fotografi nga vendi ku jetoj

Posted: Tue Jun 08, 2010 7:37 pm
by Driniiiii
Arta wrote:Nuk ka problem! Degjo nqs ke mundesi hidhi ne kete website http://my.imageshack.us/v_images.php, dhe pastaj fut URL te tyre tek ku kod ketu! Me thuaj nqs do me ndihme!
Arta te flm per ndihmen ama
kijo foto ishte qe une kam bere, nga PC ime si ka mundesi te ja zvogloj madhesin.

Re: Fotografi nga vendi ku jetoj

Posted: Tue Jun 08, 2010 7:57 pm
by Hymniarber
Driniiiii wrote:
Arta wrote:Nuk ka problem! Degjo nqs ke mundesi hidhi ne kete website http://my.imageshack.us/v_images.php, dhe pastaj fut URL te tyre tek ku kod ketu! Me thuaj nqs do me ndihme!
Arta te flm per ndihmen ama
kijo foto ishte qe une kam bere, nga PC ime si ka mundesi te ja zvogloj madhesin.

ke komanden [rimg], vendos linkun me jpg, png, gif a cfaredo ne mes te komandes dhe fotografia behet e klikueshme.