Page 1 of 1

Foto interesante

Posted: Wed Oct 10, 2012 8:02 pm
by Adriana
:D


Image

Kjo eshte edhe video shume e bukur ...tigri afrohet ngadale dhe butesish ul koken dhe ngre putren dhe e vendos tek dora e djalit , ai qeshen gjithe gezim dhe shikon mbrapa nga prinderit i gezuar dhe i qeshur e fillon e luan me te dy duart me tigrin i cili levizen i qete ...shume interesante ...

Re: Foto interesante

Posted: Wed Sep 18, 2013 10:10 am
by Gazmend
Like e ke !