Page 1 of 2

Foto nga Riviera e Vlores

Posted: Sat Sep 05, 2009 10:39 pm
by Aulona
Jonufra, Vlore

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image


Nje shoku im sa erdhi nga Vlora, dhe kishte sjelle keto foto, dhe me lejoi ti postoj edhe ketu. Do sjell te tjerea.. C'fare bukurie e magjishme qe ka natyra e vendit tone!

Re: Foto nga Riviera e Vlores

Posted: Wed Nov 04, 2009 2:14 am
by Arta
http://www.shekulli.com.al/DSCF3765-1.jpg

Re: Foto nga Riviera e Vlores

Posted: Tue Dec 15, 2009 3:05 pm
by IllyriankinG
Aulona, pse ndalove me kaq ti?

Re: Foto nga Riviera e Vlores

Posted: Mon Jan 25, 2010 1:06 am
by Arta
Do sjell te tjera Illyrian_King


Re: Foto nga Riviera e Vlores

Posted: Tue Feb 02, 2010 2:02 am
by ArtaDuke zbritur nga Llogoraja per ne Vlore.

Re: Foto nga Riviera e Vlores

Posted: Sat Feb 06, 2010 12:23 am
by Aulona
Sa mbaron mali qe zbret nga llogaraja per te shkuar ne Palas

Image

Image

Image

Image

Re: Foto nga Riviera e Vlores

Posted: Mon Mar 29, 2010 7:12 pm
by Zeus10
Image

Image

Image

Re: Foto nga Riviera e Vlores

Posted: Mon Mar 29, 2010 7:14 pm
by Zeus10
Image

Image

Image

Re: Foto nga Riviera e Vlores

Posted: Mon Mar 29, 2010 7:16 pm
by Zeus10
Image

Image

Image

Re: Foto nga Riviera e Vlores

Posted: Mon Mar 29, 2010 7:43 pm
by Zeus10
Image

Image

Image

Image

Re: Foto nga Riviera e Vlores

Posted: Tue Apr 20, 2010 5:23 am
by Aulona
Keto foto u bene te mundura nga Vasil Gjika qe sapo u kthye me pushime nga Vlora!


Image

Image

Image

Image

Image

Image

Re: Foto nga Riviera e Vlores

Posted: Tue Apr 20, 2010 5:28 am
by Aulona
Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Re: Foto nga Riviera e Vlores

Posted: Tue Apr 20, 2010 5:31 am
by Aulona
Image

Image

Image

Image

Re: Foto nga Riviera e Vlores

Posted: Tue Apr 20, 2010 5:33 am
by Aulona
Image

Image

Image

Re: Foto nga Riviera e Vlores

Posted: Tue Apr 20, 2010 5:39 am
by Aulona
Image

Image

Guzbaba
Image

Xhamia e Muradies

Image

O Zot, c'fare ngjyre argjendi!

Image