Page 1 of 1

Bukuria e acarit

Posted: Sat Jan 11, 2014 7:58 am
by Adriana
I ftohti që ka përfshirë Shtetet e Bashkuara të Amerikës këtë dimër ka shkaktuar shumë probleme në jetën e njerëzve dhe në funksionimin e shkollave, trenave, aeroporteve, por ndërkohë ai na sjell dhe foto të mahnitshme të krijuara nga temperaturat që shkojnë deri në -50 gradë celcius. Shikoni këto foto të bukura të krijuara nga akulli dhe ngrica.

Image

Image

Image

Image

Re: Bukuria e acarit

Posted: Sat Jan 11, 2014 8:01 am
by Adriana
Image

Image

Image

Image

Re: Bukuria e acarit

Posted: Sat Jan 11, 2014 8:03 am
by Adriana
Image

Image

Image


Re: Bukuria e acarit

Posted: Tue Jan 10, 2017 6:15 pm
by Sally
Sot në Tiranë, ky është shatërvani te salla e parlamentit shqiptar në rrugën “Xhorxh W. Bush”.

Image


Sot në Shkodër, depozita të ngrira dhe të plasura:

Image


Image

Po për fat të keq përvec bukurisë acari ka sjellur dhe shumë probleme në shqipëri. Shqipëria regjisrtron viktimën e katërt ( Durrës, Sarandë, Lushnje, Korçë ) në këto ditë acari, reshjet e dëborës janë pakësuar, por uljet e temperaturave kanë bërë që ngricat përveç rrugëve të pushtojnë edhe ujërat. Vala e të ftohtit që ka prekur Evropën që prej javës së kaluar, me temperatura polare, ka shkaktuar të paktën 38 të vdekur, pjesa më e madhe në Poloni.