"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

NDIHMO EDHE TI

Këtu mund të ndihmoni komunitetin me gjithfarë gjërash, si rilidhje me persona të caktuar, ndihmë për punë biznes etj

Moderator: ErjonH.

Post Reply
User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

NDIHMO EDHE TI

#1

Post by Adriana » Wed Sep 12, 2012 12:01 pm

Bashkangjitu NDIHMO EDHE TI, NDIHMO VERIUN E MITROVICËS

Raiffaisen Bank
1503001003480934
Tel: +381(0)38 222 822
SMS: 55550 (VALA-PTK)Nisma “Ndihmo dhe ti”, ka si synim kthimin në pronat e tyre, të të gjithë qytetarëve, pa dallim përkatësie etnike.
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Re: NDIHMO EDHE TI

#2

Post by Adriana » Wed Sep 12, 2012 12:07 pm

Për deponimin e mjeteve në bankat jashtë Kosovës për fondin "Ndihmo edhe TI" !
Xhirollogaria në këtë dokument vlen për bankat jashtë dhe mbrenda Kosovës


shiko dokumentin :


shkarko dokumentin :
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Re: NDIHMO EDHE TI

#3

Post by Adriana » Wed Sep 12, 2012 12:15 pm

Tirana i vjen në ndihmë Mitrovicës

Tiranë, 11 shtator - Bashkia e Tiranës do të ofrojë ndihmë për rikonstruktimin e shtëpive të dëmtuara gjatë luftës në veri të Mitrovicës. Kryebashkuaku i Tiranës, Lulzim Basha gjatë një takimi me Kryetarin e komunës së Mitrovicës Avni Kastrati, ka bërë të ditur se do i propozojë Këshillit Bashkiak, akordimin e një ndihme financiare për këtë qëllim por nuk ka bërë të ditur se sa do të jetë kjo shumë, shkruan “Shekulli”.

Nisma “Ndihmo dhe ti”, ka si synim kthimin në pronat e tyre, të të gjithë qytetarëve, pa dallim përkatësie etnike. Kryetari i komunës së Mitrovicës ka bërë të ditur se fondi i mbledhur deri tani nga qytetarët e Kosovës është rreth 2 milionë euro.

“1023 është numri i pronave që kërkon ndërhyrje. Duke nisur nga viti i ardhshëm, të gjithë komunat e Kosovës do të ndajnë 5% të buxhetit të tyre për këtë projekt”, u shpreh Kastrati.
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!Post Reply

Return to “Ndihme per komunitetin”