Page 1 of 1

Vjollca Terolli: Papritur artiste ne mbare boten

Posted: Fri Apr 22, 2011 10:41 am
by Adriana
Vjollca Terolli ( Viola) është një grua nga Tirana bie në koma dhe zgjohet piktore!!!


ketu mund te shikoni punimet e saj:
http://vjollcaterolli.com/