Page 1 of 1

Tradita Dasmash Shqiptare.

Posted: Fri Jun 05, 2009 12:15 pm
by Adriana
Megjithese ne shtetin tone kane hyr dhe perdoren dhe disa tradita moderne, po me ane te kesaj teme le te sjellim dhe ti degjojm se bashku kenge, muzik, valle, nga traditat e dasmave Shqipetare.Faleminderit.

Re: Tradita Dasmash Shqiptare....

Posted: Fri Jun 05, 2009 2:46 pm
by Adriana
Potpuri kenge dasmash shqipetare.


Re: Tradita Dasmash Shqiptare....

Posted: Sat Jun 13, 2009 3:28 pm
by Sally
Per mua eshte gjithmon nje kenaqesi te shikoj dhe degjoj kenge dhe vallet nga traditat tona.


Re: Tradita Dasmash Shqiptare.

Posted: Sat Jul 04, 2009 11:39 am
by Sally
Nje nga potpurit ku permbledh shume kenge nga traditat e dasmave tona!

Re: Tradita Dasmash Shqiptare.

Posted: Wed Aug 12, 2009 2:06 am
by Sally

Re: Tradita Dasmash Shqiptare.

Posted: Wed Aug 12, 2009 2:08 am
by Sally

Re: Tradita Dasmash Shqiptare.

Posted: Fri Sep 04, 2009 1:22 pm
by Adriana

Re: Tradita Dasmash Shqiptare.

Posted: Fri Sep 04, 2009 1:29 pm
by Adriana

Re: Tradita Dasmash Shqiptare.

Posted: Fri Sep 04, 2009 1:36 pm
by Sally

Re: Tradita Dasmash Shqiptare.

Posted: Sat May 28, 2011 5:56 pm
by Adriana

Re: Tradita Dasmash Shqiptare.

Posted: Fri Dec 09, 2011 1:28 pm
by Stilian
DASMA I KA EDHE KETO: