Page 1 of 1

KENGET E PREFERUARA!!!

Posted: Sat Dec 10, 2011 10:03 am
by Stilian
Justina Aliaj - Stacioni im


Lindita Theodhori Kafe Flora Plot me Burra

Re: KENGET E PREFERUARA!!!

Posted: Sat Dec 10, 2011 10:04 am
by Stilian
Alida Hisku - Vajzat E Fshatit Tim


Alida Hisku - Nentori I Lirise

Re: KENGET E PREFERUARA!!!

Posted: Sat Dec 10, 2011 10:06 am
by Stilian
Vaçe Zela - Moj e bukura Shqipëri (poezi e vertet


Mentor Xhemali - Për ty Atdhe

Re: KENGET E PREFERUARA!!!

Posted: Sat Dec 10, 2011 10:07 am
by Stilian
Luan Zhegu - Kompozitori dhe femijët


Luan Zhegu & Liljana Kondakci - Kur xhirohej nje film

Re: KENGET E PREFERUARA!!!

Posted: Fri Dec 16, 2011 12:18 pm
by Stilian
valsi i lumturise-avni mulaNënës


Re: KENGET E PREFERUARA!!!

Posted: Fri Dec 16, 2011 12:22 pm
by Stilian
Marina Grabovari - Barikadat e liriseMentor Xhemali - Enver Hoxha Tungjatjeta


Re: KENGET E PREFERUARA!!!

Posted: Wed Jan 04, 2012 7:09 pm
by Marku
nga ato te cilat i degjoj me shpesh...

Alekos Dhimu

"Jon-Gjon"


Re: KENGET E PREFERUARA!!!

Posted: Wed Jan 04, 2012 8:55 pm
by arianmarku

Moderuar nga: Adriana

(thjeshte vendosa linkun ne kodin youtube, qe videot te shfaqen ketu)

Re: KENGET E PREFERUARA!!!

Posted: Mon Jan 16, 2012 5:29 pm
by stealthi


Pershendes te gjithe antaret e forumit !

Re: KENGET E PREFERUARA!!!

Posted: Mon Jun 04, 2012 10:43 am
by Rina

Re: KENGET E PREFERUARA!!!

Posted: Tue Jun 05, 2012 7:23 pm
by Rina

Re: KENGET E PREFERUARA!!!

Posted: Tue Jun 05, 2012 8:17 pm
by erix77


Me e mira nder te mira!