Page 1 of 1

Kenge ''Kurbeti''

Posted: Fri Sep 04, 2009 2:56 pm
by Sally
Me kete teme dua te rikujtojm dhimbjen qe kaluan shume Shqipetar ( dhe familja ime)Re: Kenge ''Kurbeti''

Posted: Fri Sep 04, 2009 3:00 pm
by Sally
Me renqethet mishi kur degjoj kengen, dhe prekem me shume kur shoh videon.


Re: Kenge ''Kurbeti''

Posted: Fri Sep 04, 2009 3:04 pm
by Sally

Re: Kenge ''Kurbeti''

Posted: Fri Sep 04, 2009 3:07 pm
by Sally

Re: Kenge ''Kurbeti''

Posted: Mon Sep 07, 2009 8:57 pm
by Sally
KJO VIDEO ESHE MARRE NGA TREGIMI I NJE NENE E CILA KUJTON NATEN QE I BIRI ISHTE NISUR PER NE KURBETRe: Kenge ''Kurbeti''

Posted: Tue Sep 08, 2009 8:27 pm
by Sally

Re: Kenge ''Kurbeti''

Posted: Tue Sep 08, 2009 8:30 pm
by Sally
Gurbeti ka arritur te ndaj shum cifte "per fat te keq"


Re: Kenge ''Kurbeti''

Posted: Tue Sep 08, 2009 8:34 pm
by Sally

Re: Kenge ''Kurbeti''

Posted: Fri Oct 09, 2009 5:38 pm
by Sally

Re: Kenge ''Kurbeti''

Posted: Fri Jan 15, 2010 7:04 pm
by kapllani
kanget ma te dhimbshme gurbeti din me i kendue Dava Gjergji:


kange "Kurbeti" asht edhe ma e mire por s'po e gjej nji video per ta shkarkue ketu.

Re: Kenge ''Kurbeti''

Posted: Mon Sep 04, 2017 10:08 pm
by Adriana
;)