Page 1 of 1

Muzika shqiptare aq e mahnitshme dhe qetesuese.

Posted: Thu Mar 13, 2014 9:52 pm
by Zeus10
Dikush mund ta quaj primitive, por une mendoj se ky eshte art i vertete. Perdoren instrumente moderne, por tradita duket qe eshte e vjeter.


Re: Muzika shqiptare aq e mahnitshme dhe qetesuese.

Posted: Thu Mar 13, 2014 9:58 pm
by Mallakastrioti

Re: Muzika shqiptare aq e mahnitshme dhe qetesuese.

Posted: Thu Mar 13, 2014 10:07 pm
by Zeus10
Shume e bukur Mallakastrioti. Melodia dhe zeri i ketyre kengetareve te dhuron nje ndjenje qetesie.


Re: Muzika shqiptare aq e mahnitshme dhe qetesuese.

Posted: Thu Dec 22, 2016 8:26 pm
by Zeus10
Kjo vajze e bukur porsi zane, meriton falenderimet me te medha, qe talentin e saj te padiskutueshem, me nje ze te mahnitshem e percon ne gjuhen shqipe, ne ate gjuhe, qe impresionon komentuesit e huaj, qe ne komentet e tyre deshirojne te mesojne ate.
Re: Muzika shqiptare aq e mahnitshme dhe qetesuese.

Posted: Sat Jul 18, 2020 12:26 pm
by Aleksandra
Shume e bukur, personalisht kam shume kenge ne shkarkuara ne telefon .