Page 1 of 1

VIDEO/Muzika shqiptare, lëndë në universitet amerikan

Posted: Mon Feb 27, 2017 9:48 am
by Adriana
Në fakultetin e muzikës së universitetit publik të Montclair-it, në Nju Xhersi, tani mund të studiohet muzika shqiptare. Me studentët amerikanë punojnë dy emra të njohur: Raif Hyseni dhe Merita Halili.