Po sigurishte, rrethi i Shkodres ka ken gjithmone proserb apo jo. Na keni inad, e di Ishim te paret ne rrezimin e perandoris tuaj komuniste, prandaj dalin shpifje te tilla nga goja e juaj.zippo wrote:
Rritu edhe pak edhe pastaj eja me trego arat ti mua Patush djali. Radion TE GJITHE SHKODRANET e mbanin tek Radio Titogradi dhe degjonin kenge sllave kudo. Ti ishe akoma ne planet afatgjata te babit per kohen qe flas une.
Serbet kan ken gjithmone miqt tuaj prandaj degjoni gjithshka qe dalin nga goja e tyre.Doli kryeministri malazez dora vete dhe e pohoi bashkepunimin e Sali Katil Komunist Hajvan Berishe Gomarit me serbet ne 1992-shin. Ti dac pranoje dac mos e prano, kjo eshte e ver-teta. Ti jeto me ver-nenten.
Ke te drejte se nuk mu lejua te kem shkolle, isha nga nje familje me njolle. I shifsha femijte magjyp teksa gezonin te gjithe te drejtat ndersa familja ime gezonte perbuzjen dhe skllaverin koprativore.Shyqyr zotit nuk shumohet me ky kriminel i Shqiperise se boll eshte edhe kaq dhe qelb ere gjithe Shqiperine. Ky jo vetem pergjon gjithe shqiptaret dhe celularet e tyre, por con edhe ne boten tjeter ata qe kane fakte qe ai eshte i shitur i serbeve ashtu sic je edhe ti Patush qe mbron nje kafshe qe i ka sjelle kaq te keqia Shqiperise dhe ceshtjes kombetare ne nje kohe kaq te shkurter. Por ti si kupton sido qe ta thone, sepse nuk ke shkolle.
Vuani nga salofobia, kete e shikoj. Gjdo gje ja veni fajin atij, nuk merrni pergjegjesi per veprimet tuaja por kerkoni si ne kohen e xhaxhait te jeni ne pozite dhe te punojne te tjeret per ty.
Debati i jot bazohet ne fobin tande qi ke per salen dhe asgje tjeter.Ku e pe ti qe humba debatin une mor Patush djali... me debatues si ty, une bej stervitje duke fjetur gjume. Je me poshte se elementari Patush dhe politika per ty eshte njesoj si te merresh me akrobaci ne 1000 metra lartesi. Sa per '97 ti Patush djali mos na fol se gjeneralin e asaj periudhe e ke minister mbrojtjeje sot ti PeDe-ist i Sali Kriminel Gomar Satrap Komunist Berishes... ministri i mbrojtjes Arben Imami eshte quajtur nga Sali Hajvan Satrap Berishe Gomar Komunisti si gjenerali i '97-es. Por prape ti nuk ke faj... ti debaton si te te kerrcase por sa per fakte, me shume dine zogjte e mi ne kafaz sesa ti Patush.
Sa per 97-ten une por prisja vorio epiriotet te vinin ne veri per te na luftuar, por kishin ra ne hall se nuk po i pinte kush rrenat e tyre,perseri.
I nderuar salofob nuk isha une ai qe te kritikova per menyren tande te folunit dhe nuk thash se nuk din te flasesh Shqip, por ishe ti ai qe me the mua. As nuk te thash qe me duhet nje perkthyes te te kuptoj, por ti mua. Mbi te gjitha ti po i cileson "TE GJITHE SHKODRANET"si njerez trathetar dhe bashkeponues me sllavet, te cilet paskan degjuar gjithmone kanale radioje jugosllave.Kur te them une qe ti nuk ja ke haberin debatit, ti fillon dhe godet tavolinen ku ke vendosur kompjuterin... nuk ta ka ajo fajin, fajin ta kane dijet e tua te varfera. Me cito pak se ku kam ndarje krahinore une tek posti qe me ke cituar se jam kurioz tani te marr vesh egzakt sa shqip di ti Patush, sepse per fatin tend te keq, nuk ka asnje sulm per ndasi krahinash sic thua ti... ky eshte thjeshte nje trillim i yti i qellimshem per te denigruar perseri temen.
ZOTERINJ MODERATORE, JU LUTEM FSHINI POSTET E KETIJ ANTARI NE KETE TEME SEPSE JANE KOMPLET JASHTE TEME DHE QELLIMISHT TE JASHTEDREJTUAR PER TE PRISHUR TEMEN QE E SHQETESON KETE PERSON PER TE KALUAREN E FAMILJES SE TIJ TE LIDHUR ME KETE DATE HISTORIKE.
Te peyta une, po Gjergj Fishta, edhe ai nuk dinte te fliste Shqip? si un ka fol dhe ai.
I kena pa heroizmat e Tomkes dhe nuk a nevoja te perseriten.Fatmiresisht ajo qe thua ti eshte 1 e milionta e heroizmave te femijve dhe te rinjve gjate Luftes Antifashiste. Kish edhe nga ata femije dhe te rinj si tek videot me lart qe e prisnin okupatorin me lule dhe kjo perben anen tjeter te medaljes qe quhet tradheti. Kesaj pjese i takon ti Patush. Komunistet nuk ishin te vetmit qe cliruan Shqiperine, por eshte e sigurt qe ata e cliruan kete Shqiperi nga sorristet, ballistet dhe reaksionaret te cilet jane dhe kane qene llumi i kombit se bashku me pinjollet e tyre qe as shqip nuk dine te shkruajne nga injoranca qe i ka zene trurin e shpelare me nazifashizem. Nuk ishin komunistet te vetmit qe cliruan Shqiperine, por ishin partizanet nen udheheqjen e tyre qe cliruan Shqiperine. Partizanet ishin jo te gjithe komuniste... por ti aq di, ashtu te kane thene dhe vjen ketu te na japesh mesime qe vec mesime nuk jane.
Ato qi kan luftu nuk kan luftu armikun nr1 por perkundrazi ato u bane aleat me armikun Shqiptar nr1. Jo me vet dije por ngaqe u genjyen dhe mendonin se po luftonin per te miren e Shqiperise.
Se pari ti Patush "nacionalisti i humbur", ti NUK JE MODERATOR NE KETE NENFORUM... se dyti, te ishe ti aq patriot, nuk degjoje denglat e serbeve dhe te rrije i pa shkolle sepse Shqiperise nuk i duhen serbe apo tradhetare sic ishin kolaboracionistet prej nga rrjedh ti, Shqiperise nuk i duhen tradhetare qe ndihmojne serbine me nafte, armatim dhe ilace per te luftuar kosovaret, Shqiperise i duhen djem qe ta mbrojne dhe jo ta shesin sic beni ju. Rilexoje, keshillohu, shkollohu dhe hajde me jep pergjigje.
Kaq i ulte a mentaliteti jot nga qi mendon prej menures time qe shkruaj se une nuk kam shkolle!
Ska si te jem une bashkponues me serbin kur urrej gjdo gje komuniste, por si gjithmone siq te thashe me pare ju akuzoni te tjeret per ato qi bani vete dhe jeni vete.