ALBPelasgian wrote:
Se pari i falenderojme sllavo'maqedonasit' qe evidentuan me aq saktesi perdorimin e diellit te lashte maqedonas ne trashegimine shqiptare. Duke u munduar ta monopolizojne kete xhami si te tyren, ata vecse e kontradiktuan veten, sepse nese kjo xhami eshte ndertuar nga mjeshterit 'maqedonas' kjo do te thote se eshte ndertuar nga mjesheer shqiptar sepse shqiptaret ne kete periudhe rendom njiheshin si maqedonas. Pra, keto fakte ne duhet ti perdorim per ta argumentuar karakterin shqiptar te Maqedonise dhe maqedonasve te lashte.
Kete teme e pashe te hapur edhe ne forumin me te madh te FYROMit kajagana.forum.com. Dikush qe di sllavomaqedonisht do te ishte mire sikur te hynte atje. Me sa pashe edhe Piccaso ishte regjistruar atje me nje user. Kjo eshte shume mire. Kam nje keshille per juve Picasso: Sherbehu me materiale te temave qe i kemi hapur ketu ne forum! Ato mund te ndihmojne shume? Sa here qe te kesh nevoje per ndonje ceshtje kerko ndihmen nga ne. Besoj qe me aq sa mundemi do te ofrojme ndihme.
Miqesisht
AlbPellazgu
Te te tregoj te drejten, jam aktiv ne ate forum dhe kam shum miq, por dhe armiq, edhe keto tema(si kjo dhe ajo per Lek Dukagjinin dhe nenet dhe kanonet e tij si IDIOTE dhe BIZARE, ne fund na doli se edhe ai na qenka Maqedon)...
Me kete teme autori don te na "tregoje" se kete xhami me te cilen "lavderohen" shqiptaret e kan ndertuar MAQEDONET vetem e vetem tue lene gjurmen e tyre iskone dhe te vjeter DIELLIN!
Jan tue vene nje monopol mbi diellin... Ne fund jam i banuar ne ate teme... Sepse e paskam ofenduar shum autorin e temes!
Na roft dielli MAQEDON!