Page 1 of 1

Ndiqni ndeshjen LIVE: Kosovë - Shqipëri

Posted: Fri Nov 13, 2015 2:05 pm
by Adriana
Atmosfere qe rralle here shihet, krejt stadiumi kuqezi.... si nga njera pale dhe nga tjetra tifozet jane KUQ E ZI dhe me plisa ne koke, u kendua vetem himni kombetares shqiptare, ( nuk njohim himn tjeter pervec asaj SHQIPTARE u shprehen lojtaret e kosoves ).

Shpresoj te dalim me rezultatin Kosovë 0 - Shqipëri 0 1-1, 2-2, etj, etj :)Ndeshjen mund ta ndiqni ketu: LIVE: Kosovë - Shqipëri

Re: Ndiqni ndeshjen LIVE: Kosovë - Shqipëri

Posted: Fri Nov 13, 2015 9:31 pm
by Zeus10
Kendohet vetem nje hymn, ai i Shqiperise.