Page 9 of 9

Re: Sa i vjeter eshte shkrimi shqip ne tekste?

Posted: Sat Jul 27, 2019 4:32 am
by TeuAL
. . . vijon

Per kujtese, ne postimin #_106(me lart) eshte nje tjeter anemoskop antik me emrat e 12 ererave ku era e veriut eshte shenuar APARKIAS.

Re: Sa i vjeter eshte shkrimi shqip ne tekste?

Posted: Tue Nov 05, 2019 5:44 pm
by Mallakastrioti
Viti 1787 kur gjuhetaret nuk ndanin gjuhen "albanese" prej asaj "epirote" (Epirotica) si dhe "greke siçiliane" (Greca Siciliana).
---
Vepra me titull "Vocabolario poligloto con prolegomeni sopra piu' di 150 lingue dove sono ...
Autor: Hervás y Panduro (Lorenzo)
Viti i publikimit 1787
75394258_10221669588355477_7098236284811870208_n.jpg