"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Citate për femrën

Flisni për filozofinë, sillni përshkrime filozifike, lidhja e saj me fene.

Moderator: Hymniarber

Post Reply
User avatar
Stilian
Honored Member
Honored Member
Posts: 323
Joined: Wed Dec 07, 2011 10:57 am
Gender: Male

Citate për femrën

#1

Post by Stilian » Sat Feb 11, 2012 10:36 pm

1)Kush e ka gruan të bukur duhet të kete me shumë sy....

2)Femrat jane si portokallet, ku me të bukurat jane rralle here me të mirat

3)Femra është si hija. Po e ndoqe, të iken, po i ike, të ndjek.
"IN GOLD WE TRUST"

User avatar
Stilian
Honored Member
Honored Member
Posts: 323
Joined: Wed Dec 07, 2011 10:57 am
Gender: Male

Re: Citate për femrën

#2

Post by Stilian » Sat Feb 11, 2012 10:37 pm

4)Syte me të bukur jane ata të një femre qe merr një dhurate. Sa me e rendesishme dhurata, aq me të bukura jane syte.

5)Femra është një sfere e pafund, qendra e të ciles është kudo dhe perimetri asgjekundi

6)Prej gruas të ndarë dhe prej mallit të vjeter, duhet të heqesh dore.
"IN GOLD WE TRUST"

User avatar
Stilian
Honored Member
Honored Member
Posts: 323
Joined: Wed Dec 07, 2011 10:57 am
Gender: Male

Re: Citate për femrën

#3

Post by Stilian » Sat Feb 11, 2012 10:38 pm

7)Ka dy lloj femrash, e është një cmenduri të martosh njeren dhe një krim të martosh tjetren.

8)Gruan,pasuria e ben të çthurur,bukuria të dyshimte ndersa shemtimi të urryer.

9)Femrat dhe parfumet jane të holla (subtils), e për kete ato duhen mbajtur të mbyllura mirë
"IN GOLD WE TRUST"

User avatar
Stilian
Honored Member
Honored Member
Posts: 323
Joined: Wed Dec 07, 2011 10:57 am
Gender: Male

Re: Citate për femrën

#4

Post by Stilian » Sat Feb 11, 2012 10:39 pm

10)të duash vetem femrat e bukura e të suportosh librat e keqinj, kjo është një shenje dekadence

11)Femrat jane bërë për tu martuar e burrat për të qene beqar. këtu është burimi i të gjith të keqijave

12)një burre mund të jete i lumtur me çdo femer, për aq kohë sa ai nuk e do.
"IN GOLD WE TRUST"

User avatar
Stilian
Honored Member
Honored Member
Posts: 323
Joined: Wed Dec 07, 2011 10:57 am
Gender: Male

Re: Citate për femrën

#5

Post by Stilian » Sat Feb 11, 2012 10:40 pm

13)Burrat e mbajne zemren ne seksin e tyre, grate e mbajne seksin ne zemren e tyre

Pagabueshmeria e femres, vlen sa trimeria e burrit.. Gete

Gruaja e bukur të kenaq syrin, gruaja e mirë të kenaq zemren. E para është një stoli e dyta një thesar... Napoleon Bonaparta
"IN GOLD WE TRUST"

User avatar
Stilian
Honored Member
Honored Member
Posts: 323
Joined: Wed Dec 07, 2011 10:57 am
Gender: Male

Re: Citate për femrën

#6

Post by Stilian » Sat Feb 11, 2012 10:41 pm

Bota dhe të gjitha gjerat e saj mund të vleresohen, me perjashtim të asaj qe ka me shumë vlere ne bote: një gruaje të virtytshme.... Muhamedi a.s

Thjeshtesia e një gruaje është me e vlefshme se stolit, diamantet e të gjitha grave të botes..

Sikur gruaja të ishte diçka e bukur...edhe Zoti do t'a kishte një...
"IN GOLD WE TRUST"

Post Reply

Return to “Filozofi”