"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Ortodoksi Branko Manojlovski: JAM SHQIPTAR JO MAQEDON

Diskutoni për besimin e krishterë, mund të ndani me njeri-tjetrin eksperiencat në besimin tuaj.

Moderator: ALBPelasgian

Post Reply
User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3199
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Ortodoksi Branko Manojlovski: JAM SHQIPTAR JO MAQEDON

#1

Post by Adriana » Wed Jun 12, 2013 10:26 pm

ORTODOKSI Branko Manojlovski,JAM SHQIPTAR JO MAQEDON (11 jun 2013)

Interviste ekskluzive me shqiptarin ortodoks te Rekes se Mavroves

I ftuar: Branko Manojlovski- Promovues i vlerave te shqiptareve ortodoks te Maqedonise

Manojliovski rrefen konvertimin masovik te shqiptareve ortodoks te kesaj ane...
Kush ishte faktori qe e beri popullaten e kesaj ane te ndihet maqedonase?
Sistemi komunist apo diferencat me pjesen tjeter myslimane?
Perse Manojlovski erdhi ne Prishtine?
per ata qe nuk mund te ndjekin intervisten e plote, mund te shikojne ketu nje pjese te shkurter te videos vetem momentin kur shpjegon me pak fjale ne cfare periudhe ju ndryshuan mbiemrat: http://www.facebook.com/photo.php?v=193827050775166
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!User avatar
ALBPelasgian
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2113
Joined: Sun Jun 28, 2009 7:57 pm
Gender: Male
Location: Prishtinë (Prima Justiniana)
Contact:

Re: Ortodoksi Branko Manojlovski: JAM SHQIPTAR JO MAQEDON

#2

Post by ALBPelasgian » Fri Jun 06, 2014 10:44 am

Nje zhvillim pozitiv eshte qe se shpejti At Nikolla Marku, pasuesi i denje i Fan Nolit, do te mbaje MESHEN E PARE NE GJUHEN SHQIPE NE MAQEDONI per komunitetin orotodoks atje qe ka filluar te ndergjegjesohet per rrenjet e veta:vec minuten 20:06 por e tere intervista eshte me vlere!
Ne sot po hedhim faren me emrin Bashkim,
Qe neser te korrim frutin me emrin Bashkim!

binu
Junior Member
Junior Member
Posts: 5
Joined: Mon May 26, 2014 2:02 am
Gender: Male

Re: Ortodoksi Branko Manojlovski: JAM SHQIPTAR JO MAQEDON

#3

Post by binu » Fri Jun 06, 2014 2:36 pm

Kote se ka then dhe Pashko Vasa ...Njeri jam Turk, tjetri latin..do quhen grek, shkje disa tjere...po jeni vellezer te gjithe o te mjere.

Post Reply

Return to “Besim i krishterë”