Page 1 of 1

Gezuar Ramazanin

Posted: Fri Aug 21, 2009 6:02 pm
by Arta
Uroj te gjithe bashkeatedhetareve Shqiptare qe festojne Ramzanin ta kalojne kete perjudhe te agjirimit sa me lehte, dhe Zoti tu shtoj te mirat ne jeten tuaj.

Urime dhe per hajer Ramazani. :)

Re: Gezuar Ramazanin

Posted: Sat Sep 19, 2009 6:53 pm
by ArtaGezuar Barjamin te gjithe Shqiptareve myslymane, edhe sa me shume embelcira...:)

Mos thoni qe u erdha duar bosh, ja bakllavaja e bere nga une.... :D

Image