"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Evropa edhe rracizmi fetare

Diskutoni për besimin musliman, mund të ndani me komunitetin e kësaj feje eksperiencat e besimit tuaj.

Moderator: ALBPelasgian

User avatar
alfeko sukaraku
Sun Member
Sun Member
Posts: 1827
Joined: Wed Jun 03, 2009 8:02 pm
Gender: Male

Re: Evropa edhe rracizmi fetare

#16

Post by alfeko sukaraku » Sun Feb 14, 2010 9:07 pm

Kolivilor wrote:Alfeko a je i pajtimit për bizantinizimin që po e bën Greqia në jug të Shqipërisë?
hapur e me vetdije duke shkelur hapur marveshjet ndershtetrore.

eshte faji i padituris sone edhe i mbreteris salikserananopolloblushiste.
KOHA ESHTE E MASKARENJVE/POR ATDHEU I SHQIPETRAVE

Kolivilor
Senior Member
Senior Member
Posts: 123
Joined: Tue Nov 03, 2009 9:19 pm
Gender: Male

Re: Evropa edhe rracizmi fetare

#17

Post by Kolivilor » Mon Feb 15, 2010 7:18 am

alfeko sukaraku wrote:
Kolivilor wrote:Alfeko a je i pajtimit për bizantinizimin që po e bën Greqia në jug të Shqipërisë?
hapur e me vetdije duke shkelur hapur marveshjet ndershtetrore.

eshte faji i padituris sone edhe i mbreteris salikserananopolloblushiste.
E njëjta gjë po ndodh në Evropë, dhe fajin e kanë ata vetë, së bashku me kserat e evropës dhe bollanot e evropës, që po lejojnë kulturën e huaj me ju hy aty.

Post Reply

Return to “Feja Islame”