"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Amnistisë fiskale "Qeveria fal borxhet"

Flisni për ekonominë shqiptare, zhvillimin e saj, problemet ekonomike etj.

Moderator: Adriana

Post Reply
User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Amnistisë fiskale "Qeveria fal borxhet"

#1

Post by Adriana » Wed Mar 23, 2011 4:43 pm

Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Re: Amnistisë fiskale "Qeveria fal borxhet"

#2

Post by Adriana » Wed Mar 23, 2011 4:44 pm

Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!land
Poster Grande Member
Poster Grande Member
Posts: 257
Joined: Wed Sep 30, 2009 4:30 pm
Gender: Male

Re: Amnistisë fiskale "Qeveria fal borxhet"

#3

Post by land » Wed Mar 23, 2011 7:26 pm

cfar lloj diskriminimi eshte ky? pozitiv? negativ? po ata qe kane paguar? apo fushate elektorale dhe ky funderina politike mendon qe te fitoje( per ekuivalence dhe kundershtari i tij, kreu i opozites eshte po aq funderine)?
"They are Nietzsche's over-men, these primitive Albanians — something between kings and tigers."
- Henry Noel Brailsford

User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Re: Amnistisë fiskale "Qeveria fal borxhet"

#4

Post by Adriana » Wed Mar 23, 2011 7:43 pm

land wrote:cfar lloj diskriminimi eshte ky? pozitiv? negativ?po ata qe kane paguar? apo fushate elektorale dhe ky funderina politike mendon qe te fitoje( per ekuivalence dhe kundershtari i tij, kreu i opozites eshte po aq funderine)?


:lol: cfar do qe te jete, te paktemen ne kete raste perfiton populli, PD fale borxhet, PS do ti paguaj me leke ne dore qe ti votojne!
Ata qe i kane paguar?!....nga inati le te hidhen me PS -hahaha- -hahaha- , po ma ha mendja qe do jene pak ata qe i kane paguar, se nuk i ra lapsit kot PD-ja -hahaha- -hahaha-
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!land
Poster Grande Member
Poster Grande Member
Posts: 257
Joined: Wed Sep 30, 2009 4:30 pm
Gender: Male

Re: Amnistisë fiskale "Qeveria fal borxhet"

#5

Post by land » Wed Mar 23, 2011 8:05 pm

Adriana wrote:
land wrote:cfar lloj diskriminimi eshte ky? pozitiv? negativ?po ata qe kane paguar? apo fushate elektorale dhe ky funderina politike mendon qe te fitoje( per ekuivalence dhe kundershtari i tij, kreu i opozites eshte po aq funderine)?


:lol: cfar do qe te jete, te paktemen ne kete raste perfiton populli, PD fale borxhet, PS do ti paguaj me leke ne dore qe ti votojne!
Ata qe i kane paguar?!....nga inati le te hidhen me PS -hahaha- -hahaha- , po ma ha mendja qe do jene pak ata qe i kane paguar, se nuk i ra lapsit kot PD-ja -hahaha- -hahaha-
adriana sa i njeh ti komunistet aktuale( pozite+opozite) ne shqiperi ?!

ok ishte pyetje retorike, ti je reshtuar ne njerin prej kampeve komuniste, kuptova.
"They are Nietzsche's over-men, these primitive Albanians — something between kings and tigers."
- Henry Noel Brailsford

erix77
Star Member
Star Member
Posts: 543
Joined: Sat Aug 14, 2010 8:23 am
Gender: Male
Location: Tirana

Re: Amnistisë fiskale "Qeveria fal borxhet"

#6

Post by erix77 » Wed Mar 23, 2011 8:15 pm

pse mos ti fale,i ngren cmimin atyre qe e paguajne dhe ja u fal hajduteve.demokraci shqiptare i ndershmi gjobitet ndersa hajduti stimulohet.
Dhe e bëmë me besa besën ja të rrojmë ja të vdesëm!

Ishte thënë prej Zotit që të nderohen armët e Shqipërisë!

User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Re: Amnistisë fiskale "Qeveria fal borxhet"

#7

Post by Adriana » Wed Mar 23, 2011 11:24 pm

land wrote:
Adriana wrote:
land wrote:cfar lloj diskriminimi eshte ky? pozitiv? negativ?po ata qe kane paguar? apo fushate elektorale dhe ky funderina politike mendon qe te fitoje( per ekuivalence dhe kundershtari i tij, kreu i opozites eshte po aq funderine)?


:lol: cfar do qe te jete, te paktemen ne kete raste perfiton populli, PD fale borxhet, PS do ti paguaj me leke ne dore qe ti votojne!
Ata qe i kane paguar?!....nga inati le te hidhen me PS -hahaha- -hahaha- , po ma ha mendja qe do jene pak ata qe i kane paguar, se nuk i ra lapsit kot PD-ja -hahaha- -hahaha-
adriana sa i njeh ti komunistet aktuale( pozite+opozite) ne shqiperi ?!

ok ishte pyetje retorike, ti je reshtuar ne njerin prej kampeve komuniste, kuptova.


:roll:
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!Post Reply

Return to “Ekonomia shqiptare”