Page 1 of 1

Pse nuk ka me protesta ekonomike ne Perendim?

Posted: Wed Mar 09, 2011 12:44 am
by Zeus10
Numri i protestave, sidomos i atyre me shume vete, ne vendet e zhvilluara , kunder varferise eshte reduktuar ne maksimum:

Image

Une me keqardhje them, qe kapitalizmi e ka asfiksuar fare kerkimin e te drejtes, duke aplikuar ligje dhe menyra, qe ja kane hequr mundesine njerezve te protestojne. Kjo ka krijuar nje hendek social gjigant, qe do te behet premise per konflikte sociale te pergjakshme ne te ardhmen, atehere kur rruga e vetme do te mbetet vetem revolucioni. Une nuk e dua revolucionin, por fatkeqesisht ate po e sajon babezia e shtresave te pasura.

Re: Pse nuk ka me protesta ekonomike ne Perendim?

Posted: Wed Mar 09, 2011 6:55 am
by Patush
Nuk i themb ala shumices barku per buke. Nuk ka vend qe te kete pasur kapitalizem te paster, shumica e ketyre te ashte quajtura vende kapitaliste jane te mbushura me programe sociale (komuniste), dy ideologji keto njera kundra tjetres.