Page 1 of 1

Sa te rrezikshem jane celularet per shendetin tone?

Posted: Sun Oct 25, 2009 7:59 pm
by Zeus10
Kjo pyetje eshte delikate dhe kompanite e celulareve i minimizojne rreziqet qe ka perdorimi i tyre, por e verteta eshte qe vala elektromagnetike e tyre bart nje energji te paperfytyrueshme, ajo mund te pjeke kokoshkat brenda sekondash, nderkohe qe mikrowave i duhen disa minuta. Video e meposhtme tregon ne menyre te pakundershtueshme se efektet e perdorimit te celulareve jane shume me te rrezikshme se cbesojme ne, koka dhe trupi yne "futen" ne nje "mikrowave" te vogel kur flasim ne celular, dhe bombardohemi me rreze ne menyre te pameshirshme. Ndiqni videon: