"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Greta Koçi: Jam artiste ,por edhe lidere politike !

Flisni për politikën shqiptare, ndikimi i saj në jetën tuaj, mund të diskutoni për partitë politike shqiptare dhe frymën e to lerances ne politikën shqiptare.
Post Reply
Sally
Galactic Member
Galactic Member

Post by Sally »

Këngëtarja Greta Koçi u ka shpërndarë gazetarëve një njoftim nga adresa e saj për takimet e saj në Dibër. Koçi, që u përzgjodh nga kryeministri Sali Berisha si nënkryetare e Forumit Rinor të PD, e ka shkruar vetë njoftimin për shtyp. Pavarësisht gabimeve në shkrim, diçka të bie në sy: Koçi ka dëshirë ta identifikojë veten si lidere politike.

“Mund të konsiderohet pritja me madhështore e të gjithë turit të deritanishëm ajo që të rinjtë e të rejat demokrate të Dibrës i kanë ofruar nënkryetares së FRPDSH-së, Greta Koçi. Mbi 1500 vetë i kanë uruar mirëseardhjen artistes së njohur, tashmë një lidere edhe politike e strukturës rinore të Partisë Demokratike,” thuhet në njoftimin e shkruar nga Koçi. “Në takimet e zhvilluara me kryebashkiakun e Peshkopisë Ilir Krosi dhe kryetarin e PD-së së Dibrës, Naim Gazidede, numri dy i FRPDSH-se ka vlerësuar me nota maksimale përkushtimin dhe punën organizative të strukturave vendore të të rinjve demokrate Dibrane,” vijon Koçi.

Së fundmi Greta u përball me policinë. Shkaku ishte se një person i kishte dhënë borxh babait të saj, i cili nuk e ktheu borxhin, madje e mashtroi personin në fjalë.
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)
Sally
Galactic Member
Galactic Member

Re: Greta Koçi: Jam artiste ,por edhe lidere politike !

Post by Sally »

Kulmi, nese vazhdojme keshtu do arrijme qe cdo qytetare te ket nje politikan ne koke!! Nuk diskutohet qe keto jane per te mbledhur turmen, sic beri Aleanca me videon e re, tani le te presim ke do zgjedhi PS-ja dhe keshtu le te japin nje shfaqe tek satdiumi Q.Stafa te shikojme kush i fiton votat e ardhshme -haha-

(kesaj i thone: nuk doni te me votoni mua?!....epo mire voto Greta Kocin, Lorik Canen, etj etj etj )
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)
Adriana
Universe Member
Universe Member

Re: Greta Koçi: Jam artiste ,por edhe lidere politike !

Post by Adriana »

Kam mendimin se nje kengetare,ka nje shkolle Artistike , Akademike te Arteve, keto kane nje status te vecante qe duhen ta respektojne me perpikmeri ''Ligjin e Artit'' nuk kane shkolle per ''Shkenca Politike'' qe: Do te thote,te jeshe " Lidere e Politikes" !!! Kam mendimin se politika po ngaterron kekun me byrekun,qe ofron si Lidera Politik kengetare e kengetar..Ketu po shikojne konstruktin dhe bukurine femrore dhe jo ''Arsimimin'' perkatesl! Kjo do te thote:Qe njeri i bie thumit e tjetri patkoit,popullin Shqiptar,po e merr perroi... :( Megjithese cfare them dhe une, kjo kudo eshte bere mode tashme , dhe ne ''gjithmon e ndjekim moden'' vetem se jo ne gjerat pozitive, por ne ato me banalet!!!
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!

Post Reply

Return to “Politikë shqiptare”