Page 1 of 1

Paradokse shqiptare.

Posted: Sat Apr 17, 2010 4:13 pm
by Zeus10
Eshte per te ardhur keq dhe per te qeshur ne te njejten kohe.

http://bw.balkanweb.com/fotoAlbum/drita ... IDFoto=900

Re: Paradokse shqiptare.

Posted: Sun Apr 18, 2010 5:22 pm
by Arta
Image


Lokja kampione........ -itsok-

Re: Paradokse shqiptare.

Posted: Wed Mar 06, 2013 9:44 pm
by Mallakastrioti
"Kur pat vdekë Stalini në Shqipni u ba gjamë e madhe. Partia angazhoi vendin me e qa prijësin...
Një malsor ulet në Shkodër e kur i afrohet shehrit sheh n'tana anët njerëz që qajnë edhe vajtojnë!?

"Ç'ka ka ba vaki burra?" - i pyet malsori.
"Ka vdekë babë Stalini!" - i thonë.
"Hajt kjofshi shëndoshë edhe e ndihmoftë Krishti! Dritë i pastë shpirti" - ban zakonin e tij malsori.
"Mos!" - i bertitën - "mos thuej ashtu se nuk ban!" - i thanë tanë njizani.
"M'falni burra" - tha malsori- "Kenka mysliman, atëherë Allahu e ndihmoftë edhe e pranoftë në xhenet!"
"Jo jo jo!"- i thanë - "as ashtu nuk ban!".
"Heu,hajt pra e hangert dreqi shpirtin! Krisht jo, Muhamet jo, çka drejn asht ai?!" - u tha malsori.

Sigurimi ndodhej n'tana anët e një ta rrasë në burg të shkretin, ka ba tetë vjet burg për atë fjalë.

Histori e vërtetë (Sjelle prej I. Seci)."
---