Page 1 of 1

HUMOR

Posted: Sun Jan 08, 2012 5:28 pm
by Stilian
keshtu mendoje dhe une!
Image

"civilizimi"
Image

Image

Re: HUMOR

Posted: Sun Jan 08, 2012 5:29 pm
by Stilian
kur blen stampante te re dhe nuk ka brenda kabullin
Image

vajzat
Image

kur ha dhe shkruan ne te njejtin moment te duket vetja mr.fantastic
Image

Re: HUMOR

Posted: Sun Jan 08, 2012 5:32 pm
by Stilian
sikur "Monna Lisa" te kishte patur facebook!
Image

si e shikojne te tjeret karrigen, dhe si e shikoje une
Image

teknollogjia
Image

Re: HUMOR

Posted: Tue Mar 26, 2013 6:26 pm
by Strokulli

Re: HUMOR

Posted: Sat Apr 11, 2015 6:36 am
by Mallakastrioti
:)

Greece demands Iran pay 800 billion euros in reparations from Greco-Persian wars.
Written by Luke Gordon Field
ATHENS - Following a conveniently timed demand that Germany pay further reparations arising from its occupation of Greece during WWII, the Greek government has gone on to demand the government of Iran pay an even larger amount to compensate Greece for repeated invasions by Ancient Persia in 5th Century BCE.
“Our accountants came up with a fair calculation based on damage done during the many invasions of Darius and Xerxes,” said deputy finance minister Dimitris Mardas. “They have calculated that we are owed $815 billion Euros, or 600 sacks of silver Drachmas, whatever the Ayatollah would prefer to pay.”
Greek authorities say the debt accrues from the loss of Greek life, the millions spent to feed, house and equip several armies, as well as the extreme cost of making enough animal sacrifices to Poseidon to get him to unleash “the winds of fury” upon the Persian ships.
“Not to mention how much we spent on soothsayers, philosophers and young boys for our soldiers to have sex with. You think they worked for free?” asked Mardas.
However the Iranian government did not appear ready to acquiesce to Greece’s demands. President Hassan Rouhani stated “the matter of reparations was closed in 2006, when Iran paid Greece hundreds of millions of dollars in the form of box office sales for the movie 300.”
At press time Greece had officially informed the government of Turkey that it would forget about the whole Ottoman Empire thing if it could just borrow, like, 50 bucks.

Re: HUMOR

Posted: Sat Jun 06, 2015 1:02 pm
by rrëqebull

Re: HUMOR

Posted: Fri Jun 19, 2015 6:53 pm
by rrëqebull

Re: HUMOR

Posted: Mon Jun 22, 2015 10:16 pm
by rrëqebull

Re: HUMOR

Posted: Sun Jun 28, 2015 3:34 pm
by rrëqebull
#LOJËeRE
Jojo, nuk është ajo që thotë «shtrëngoja edhe ti dorën një kundrashqiptari dhe fito një Elektorat ®™ S6», se ajo është e vjetër dhe vetëm për politikanë, se i përjashton sportistët.

Kjo lojë e re është vetëm për Elektoratin ®™: «#ShpikniDallimin dhe fitoni një Premtim për Ndryshim Ndryshe ®™ dhe një Shumëfishues SMS-ësh Politikanësh ®™ për fushatën e ardhshme si dhe një xhami, kushtuar Xherdan Shaçirit mu në oborrin e shkollës suaj, megafonat e së cilës do të vendosen brenda dhomës suaj të fjetjes (pa çmim instalimi shtesë!)».
Image

https://www.facebook.com/pages/STOP-rek ... 1001307439

Re: HUMOR

Posted: Sun Jun 28, 2015 3:40 pm
by rrëqebull

Re: HUMOR

Posted: Tue Jun 30, 2015 10:43 am
by rrëqebull
"KOASH" është psuedoakronim i OPKGVI-së: Organizatës Parapolitike Kundrashqiptare Grekoqefale të Vorio Ipirit
Komplet i ri për vajzat. Luani me barbi duke u bërë tualet, duke i veshur, princeshash dhe shumë të tjera. Vetëm me Barbie KOASH

Image

Re: HUMOR

Posted: Tue Jun 30, 2015 12:31 pm
by rrëqebull
Arkiv: Në këto foto të vitit 1674 azapi dhe hoxha shkëmbejnë mësime për familjen.

Image

Image

Re: HUMOR

Posted: Wed Jul 01, 2015 7:28 pm
by rrëqebull
Arkiv: Në këto foto të vitit 1674 azapi dhe hoxha shkëmbejnë mësime për turizmin dhe shkencën.

Image

Image

Re: HUMOR

Posted: Mon Jul 06, 2015 10:16 am
by rrëqebull
Game of Pambuk ‪#‎GOP‬

Image

Re: HUMOR

Posted: Mon Aug 03, 2015 12:16 pm
by rrëqebull
Image