Page 1 of 1

Te paktemen njeren nga keto e ke bere edhe Ti

Posted: Wed Jan 18, 2012 12:46 pm
by Sally
  Ke shkuar tek dhoma, harrove per cfare shkove, dhe mbasi dole u kujtove.  

Re: Te paktemen njeren nga keto e ke bere edhe Ti

Posted: Wed Jan 18, 2012 12:47 pm
by Sally
  Kur ke qene i vogel ke vizatuar diellin ne cep te fletave te vizatimit.  

Re: Te paktemen njeren nga keto e ke bere edhe Ti

Posted: Wed Jan 18, 2012 12:49 pm
by Sally
  Ke mbyllur deren e frigoriferit shume ngadale vetem per te pare driten teksa fikej.  

Re: Te paktemen njeren nga keto e ke bere edhe Ti

Posted: Wed Jan 18, 2012 12:51 pm
by Sally
  Je munduar te besh celsin e drites te qendroje mes, pra as ON as OFF.  

Re: Te paktemen njeren nga keto e ke bere edhe Ti

Posted: Wed Jan 18, 2012 12:52 pm
by Sally
  Ke bere sikur nuk ke degjuar kur te ka thirur dikush.  

Re: Te paktemen njeren nga keto e ke bere edhe Ti

Posted: Wed Jan 18, 2012 1:00 pm
by Sally
  Ke fikur zilen e alarmit duke menduar qe per 2-3 min do ngrihesh, dhe te ka zene perseri gjumi.