Page 4 of 5

Re: Foto Humoristike

Posted: Sun Jul 17, 2011 10:14 pm
by Bashkimi
Po ky qe fotografon cfar nevoje kishte te ulet ashtu ? Gjoja sikur pregaditet ti dale fytyra sa me erotike atyre :mrgreen:

Re: Foto Humoristike

Posted: Sun Jul 17, 2011 10:22 pm
by Adriana
Bashkimi wrote:Po ky qe fotografon cfar nevoje kishte te ulet ashtu ? Gjoja sikur pregaditet ti dale fytyra sa me erotike atyre :mrgreen:


-pis- Profesional pra -lol- -lol-

Re: Foto Humoristike

Posted: Sat Jul 30, 2011 5:54 pm
by Adriana
Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Sat Jul 30, 2011 6:00 pm
by Adriana
Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Sat Jul 30, 2011 6:28 pm
by Adriana
Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Sat Jul 30, 2011 10:52 pm
by Adriana
Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Sat Jul 30, 2011 10:53 pm
by Adriana
Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Sat Jul 30, 2011 10:54 pm
by Adriana
Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Sat Jul 30, 2011 10:55 pm
by Adriana
Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Sat Jul 30, 2011 10:56 pm
by Adriana
Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Sat Jul 30, 2011 10:58 pm
by Adriana
50% te aksidenteve vinin nga qe ne ( femrat ) flasim shume ;)


Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Sat Jul 30, 2011 11:01 pm
by Adriana
Kur te mos kemi me nafte.............. -hahaha-


Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Sat Jul 30, 2011 11:02 pm
by Adriana
-hahaha- -hahaha-


Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Mon Dec 05, 2011 6:08 pm
by Adriana
:? Gjeni ndtyshimin qe kane keto dy fotot:

Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Mon Dec 05, 2011 6:28 pm
by Socio
KFORi i pregaditur ne cdo kohe dhe per cdo eventualitet ne veriun e Kosoves !

Image