Page 1 of 5

Foto Humoristike

Posted: Thu Aug 27, 2009 5:20 pm
by Aulona
Image Image


Nuk e di kush eshte me humoristike e para apo e dyta...... :lol:

Re: Foto Humoristike

Posted: Thu Aug 27, 2009 6:54 pm
by alfeko sukaraku
hapu dhe ..erdha une tju sjell Lirin.

nje foto te sales si gladiator ..doja te vendosja ..por nuk po e hedh dote.

Re: Foto Humoristike

Posted: Tue Sep 01, 2009 5:56 am
by Aulona
Image


Mire qe pame kete te kujtohemi te vemi nje dite ne SPA per veten tone.....-haha-

Re: Foto Humoristike

Posted: Wed Sep 02, 2009 3:05 pm
by Adriana
G8


Image

Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Thu Sep 03, 2009 7:15 pm
by Suliot
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Re: Foto Humoristike

Posted: Sat Sep 19, 2009 4:38 am
by Patush
Image


lol
Image

Image

!!!!!!!!!!
Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Mon Sep 28, 2009 11:21 pm
by Patush
ImageImage


Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Tue Sep 29, 2009 3:25 pm
by Adriana
Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Tue Sep 29, 2009 3:30 pm
by Adriana
Image

Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Sat Nov 28, 2009 3:46 pm
by Patush
Image
Image
Image
Image
Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Sat Nov 28, 2009 4:54 pm
by Patush
Image

Image
Image
Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Sat Nov 28, 2009 5:41 pm
by Patush
-bravo-
Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Thu Dec 17, 2009 5:13 am
by Patush
Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Mon Feb 01, 2010 8:40 pm
by Patush
Image


Image


Image

Re: Foto Humoristike

Posted: Mon Feb 01, 2010 8:47 pm
by Patush
Image


Image

Image