Page 1 of 1

E gjeni dot....

Posted: Thu Jan 12, 2017 2:57 pm
by Adriana
A mund ta gjeni ku duhet qeshur me kete lajme?

Image

Re: E gjeni dot....

Posted: Thu Jan 12, 2017 6:07 pm
by Mallakastrioti
Eshte qesharake te perdoresh zinxhire (makine) ne 5 cm debore, pasi eshte trashesi e paperfillshme per nje automjet... Pastaj mjafton nje mjet pastrues dhe brenda pak minutave rruget jane te pastruara dhe pa problem qarkullimi meqenese qenka kaq problematike nje 5cm debore :)

Re: E gjeni dot....

Posted: Thu Jan 12, 2017 6:41 pm
by Adriana
Mallakastrioti wrote:Eshte qesharake te perdoresh zinxhire (makine) ne 5 cm debore, pasi eshte trashesi e paperfillshme per nje automjet... Pastaj mjafton nje mjet pastrues dhe brenda pak minutave rruget jane te pastruara dhe pa problem qarkullimi meqenese qenka kaq problematike nje 5cm debore :)

-bravo-
Pikes i ke rene Mallkastrioti, dhe aq me teper kur behet fjala per ne kryeqytet, qe levizjet jane te shumta, edhe ne video rruget dukeshin sikur kishte rene shi, pra debora nuk pati mundesine te shtrohesh as nje minute mbi asfalte... jo me te perdornin zinxhiret -hahaha-

Re: E gjeni dot....

Posted: Sat Feb 25, 2017 8:14 pm
by Sally
Kjo shtepi ka nje problem, e dalloni dot?


Image

Re: E gjeni dot....

Posted: Sat Feb 25, 2017 8:35 pm
by Prespar
drive way that leads into garage

Re: E gjeni dot....

Posted: Mon Feb 27, 2017 12:44 am
by Sally
Prespar wrote:
Sat Feb 25, 2017 8:35 pm
drive way that leads into garage


E sakte :D


Image