Page 2 of 2

Re: Video Humoristike!!!

Posted: Thu Apr 08, 2010 1:53 am
by Zeus10

Re: Video Humoristike!!!

Posted: Wed Apr 21, 2010 8:53 pm
by Arbëri
Skenderbeu , I. Boletini dhe I. Qemali

Re: Video Humoristike!!!

Posted: Mon Apr 26, 2010 9:17 pm
by Arbëri

Re: Video Humoristike!!!

Posted: Sun May 23, 2010 6:19 pm
by Patush

Re: Video Humoristike!!!

Posted: Wed Sep 08, 2010 9:53 pm
by Arbëri
Plaku din edhe gjuhen Gjermane :mrgreen:


Re: Video Humoristike!!!

Posted: Thu Sep 09, 2010 12:33 am
by Patush
Arbëri wrote:Plaku din edhe gjuhen Gjermane :mrgreen:

-lol-

Re: Video Humoristike!!!

Posted: Thu Sep 09, 2010 12:39 am
by Patush


18+ only :mrgreen:

Re: Video Humoristike!!!

Posted: Sun Sep 12, 2010 10:52 pm
by petritkola

Re: Video Humoristike!!!

Posted: Mon Dec 27, 2010 5:39 pm
by Patush

Re: Video Humoristike!!!

Posted: Wed Dec 29, 2010 11:24 am
by Adriana-hahaha- -hahaha-

Gezuar!!!

Re: Video Humoristike!!!

Posted: Sat Mar 26, 2011 12:06 pm
by Mallakastrioti
:lol:


Re: Video Humoristike!!!

Posted: Thu Apr 07, 2011 7:06 am
by Adriana
CuteWinFail: Baby on a Mission

Një shishe me qumsht e pret, por nga ajo e ndajnë 20 shkallë. Por, ky fëmijë ka gjetur një mënyrë të cuditshme, dher shumë efikase si ti tejkaloj shkallët. Shihni videon.


Re: Video Humoristike!!!

Posted: Fri Jul 08, 2011 10:09 pm
by Adriana
-hahaha- -hahaha-
(mos besoni gjithcka ne facebook)


Re: Video Humoristike!!!

Posted: Fri Jul 08, 2011 11:06 pm
by Arbëri
Jakup Krasniqi dhe Behxhet Pacolli