Page 1 of 1

Bota e Kafsheve

Posted: Wed Jul 29, 2009 6:33 am
by Adriana
Image

Re: Bota e Kafsheve

Posted: Wed Jul 29, 2009 6:37 am
by Adriana

Re: Bota e Kafsheve

Posted: Wed Jul 29, 2009 6:40 am
by AdrianaRe: Bota e Kafsheve

Posted: Wed Jul 29, 2009 6:55 am
by Adriana

Code: Select all

este es pedrito un loro con 64 años 

Ky eshte Pedrito, ne moshen 64 vjece flet/kendon dhe qan.

Re: Bota e Kafsheve

Posted: Sun May 29, 2011 11:46 am
by Adriana

Re: Bota e Kafsheve

Posted: Sun May 29, 2011 11:16 pm
by arianmarku

Re: Bota e Kafsheve

Posted: Sun Jul 17, 2011 8:53 pm
by Bashkimi
Australi, qeni kafshon peshkaqenin?!
Kjo video tregon momentin kur një qen sulmon një grup të peshkaqenësh, dhe madje zhytet nën ujë dhe i jep njërit një kafshim. /albeu.com/

video : http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... HyIZh5BQZY