"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Tatuazhi më i shtrenjtë ne botë

Këtu mund të sillni kuriozitete të ndryshme nga vendi dhe bota si dhe lojëra zbavitëse të thjeshta për tu argëtuar dhe provuar shkathtësinë.

Moderator: Adriana

Post Reply
User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Tatuazhi më i shtrenjtë ne botë

#1

Post by Sally » Wed Jan 04, 2012 4:59 pm

Image
Modelja afrikano-jugore, Minki van der Westhuizen, padiskutim që duhet të ndihet si një princeshë, edhe pse ajo nuk mund të duket e tillë pa “tatuazhin” prej diamanti më të shtrenjtë në botë.Tatuazhi nuk është në të bërë me bojë, por është një proçes i komplikuar i ngjitjes së 612 diamantësh 5 karatsh, të ngjitur në lekurën e saj me anë të një ngjitësi me bazë ujin. Tatuazhi kushton plot 924,000 dollarë amerikanë.
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

Post Reply

Return to “Kuriozitete dhe lojra zbavitëse”