Page 1 of 1

Jam kurioze te di....

Posted: Tue Apr 14, 2015 2:23 pm
by Adriana
Jam kuriozie te di se cfare thuhet ne kete koment:
  Ballist Morina,jave paska lujte lojen fituse brenda ne cerdhe ty z.Kastriot Myftaraj ne Tiran e Sebve ne Beograd,ja lumsha!Bavo!!Good Job!! Game of the year!!!!!  

eshte dialekt, thjesht gabim, apo shqipe me google-translate?

Re: Jam kurioze te di....

Posted: Tue Apr 14, 2015 9:43 pm
by Zeus10
Adriana wrote:Jam kuriozie te di se cfare thuhet ne kete koment:
  Ballist Morina,jave paska lujte lojen fituse brenda ne cerdhe ty z.Kastriot Myftaraj ne Tiran e Sebve ne Beograd,ja lumsha!Bavo!!Good Job!! Game of the year!!!!!  

eshte dialekt, thjesht gabim, apo shqipe me google-translate?
Eshte dialekt, por dhe nje gjuhe e varfer.

Re: Jam kurioze te di....

Posted: Wed Apr 15, 2015 7:07 pm
by Adriana
Zeus10 wrote:
Adriana wrote:Jam kuriozie te di se cfare thuhet ne kete koment:
  Ballist Morina,jave paska lujte lojen fituse brenda ne cerdhe ty z.Kastriot Myftaraj ne Tiran e Sebve ne Beograd,ja lumsha!Bavo!!Good Job!! Game of the year!!!!!  

eshte dialekt, thjesht gabim, apo shqipe me google-translate?
Eshte dialekt, por dhe nje gjuhe e varfer.Faleminderit Zeus