Page 1 of 1

Juliana Pasha ne Eurovizion

Posted: Thu May 20, 2010 1:48 pm
by Zeus10
Kjo eshte kengetarja shqiptare, qe prezanton Shqiperine ne Festivalin Europian te Kenges. Kenga eshte shume e bukur:por si gjithmone, kerkohet adoptimi, ne rastin konkret kenga eshte pershtatur ne anglisht, ne nje kohe qe nuk eshte fare e nevojshme sepse kenga eshte e mrekullueshme ne shqip:


Re: Juliana Pasha ne Eurovizion

Posted: Thu May 20, 2010 2:12 pm
by Ani i Ri
Po mor kenga ne shqip tingellon 100 here me bukur. Ka dise vite qe kenga shqip humbet vlera sepse kendohet ne anglisht.

Re: Juliana Pasha ne Eurovizion

Posted: Thu May 20, 2010 6:50 pm
by qiellikaltër
Eurovizioni s'eshte me festival kenge, i ka rene vlera fare, per shkak te vleresimeve te pandershme te jurive. Dhe me e tmerrshmja eshte juria shqiptare, e cila i jep piket me te larta Greqise, Serbise dhe Maqedonise, nderkohe kur ndonjera nga keto nuk na jep as edhe nje pike te vetme.