Page 10 of 14

Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Mon Jun 24, 2013 9:31 pm
by Mallakastrioti

Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Fri Jul 05, 2013 5:51 pm
by Mallakastrioti
Respekte Dukati i Laberise!


Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Sat Aug 17, 2013 9:20 pm
by Mallakastrioti
çamerishte e vitit 1945 prej Harallamb Burrebes:


Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Mon Sep 16, 2013 4:42 pm
by Mollos
Ku ka si Tirona,nga disa koreane qe vizituan Shqiperine.Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Sat Oct 05, 2013 7:56 am
by Mallakastrioti

Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Sat Oct 05, 2013 2:22 pm
by CERMENIKASI
Kjo asht me ta kënaq synin,veshin si dhe shpirtin!!!!

Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Tue Oct 22, 2013 3:45 pm
by Mallakastrioti

Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Wed Oct 30, 2013 8:36 pm
by Mallakastrioti
Interesante bluzat e Derrick Green dhe Igor Cavalera (Sepultura). Po shihja dhe rishihja kete video ne nje koncert te vitit 2001 dhe shqiponja dy krereshe ne bluzat e tyre me bindi qe eshte ajo shqiptare. Nuk di arsyet personalisht, por nuk mendoj te jete nje rastesi, pasi dikush ua ka paraqitur si simbol shqiponjen dy krereshe.


Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Wed Oct 30, 2013 10:14 pm
by Strokulli
Për Gjergjin e Kastriotanjet (1405 - †1468) dhe ushtarët e tij.


Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Thu Oct 31, 2013 2:13 pm
by Strokulli

Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Thu Oct 31, 2013 2:47 pm
by Strokulli

Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Thu Oct 31, 2013 2:59 pm
by Strokulli

Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Thu Oct 31, 2013 11:16 pm
by Strokulli
Kandim e valle.

Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Fri Nov 01, 2013 12:04 am
by StrokulliRe: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Fri Dec 20, 2013 7:44 pm
by Strokulli