"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Çfare po degjoni ne keto momente?

Mund të sillni lirikat e këngëve tuaja më të pëlqyera, si dhe krijimet tuaja.

Moderator: Strokulli

Post Reply
User avatar
Zeus10
Grand Fighter Member
Grand Fighter Member
Posts: 4224
Joined: Thu Jun 04, 2009 6:46 pm
Gender: Male
Location: CANADA
Contact:

Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

#196

Post by Zeus10 » Sat Nov 28, 2015 4:28 pm

The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

Arban bArbArian
Regular Member
Regular Member
Posts: 95
Joined: Thu Aug 13, 2015 12:44 am
Gender: Male

Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

#197

Post by Arban bArbArian » Sat Nov 28, 2015 9:46 pm

[youtube]https://youtu.be/FNkAFEpDiws[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/sSZydLZ5B5o[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/E6v81wMzfVA[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/KJHyJENN8Sc[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/9J9EoaYWn7g[/youtube]

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

#198

Post by rrëqebull » Sun Oct 16, 2016 6:12 pm


youtube.com/w atch?v=Ek4eLNUOPJU
Në këto kohëra të mbrapshta e të turbullta për Kombin Tonë, ku në çdo cep e në çdo anë ka pllakosur dhe mbretëron e kuvendon e keqja, kjo Titaneshë Shqiptare me zërin e saj të shndritshëm si jehonë dhe dallgë shkëlqimi, çan e përndan mjegullën e zymtësisë dhe na hap një shteg drejt Rrënjëve dhe Çeljes duke na e rikthyer e mprehur shikimin me dritë nga drita e Diellit të paerrësueshëm të Shqiptarísë dhe duke na e rikthyer e ndezur vullnetin me zjarr nga zjarri i Vatrës së pashueshme të Shqiptarësísë.
p. s.: Urojmë që të vazhdojë në këtë drejtim, duke ruajtur këtë besnikëri sa i përket muzikës me frymëzim të pastër burimor dhe gjithashtu duke ruajtur këtë stil sa i përket videoklipeve me skenografi ilire (që do të ishte mirë ta shoqëronin të gjithë këngën pa shkëputje me pamje nga koncertet dhe shitësit e farave dhe lypsarëve joshqiptarë në resht të parë që ia thyejnë magjinë. Kjo e shoqërimit të çdo videoklipi me pamje koncertesh, sa për mbushje minutazhi, është një cen joprofesionalizmi e përhapur gjithandej në sferën e videomontuesve shqiptarë dhe duhet të dalë dikush që ta thyejë këtë 'qerthull huqi' duke zhvilluar aftësi shquese dhe ndjeshmëri besnikërie ndaj Kanuneve Estetike Shqiptare, pa u ndikuar nga organizata kundrashqiptare globaliste e neobolshevike si ojq-ja "olof palme", e ngritur nga botëkuptimkalburit dhe parazitët që duan ta kalbin Shqipninë me terrorizëm kundrakulturor "multikulti" ashtu siç po kalbin Suedinë dhe që në mënyrë të organizuar po financojnë paraqitjen e jevgjve e ciganëve me Veshjet Tona Kombëtare për të na zëvendësuar dhe shpërbërë si Komb, të fshehur pas maskës së "projekteve" të tyre gjoja "zhvillimore" për gjasme "turizmin" dhe kinse "punësimin". Mbajini sa më larg nga Kultura Jonë këta lugetër "ndërkombëtarë". Se çfarë është e Mirë, Traditë, Bukuri dhe Mendësi Shqiptare dhe çfarë jo e kemi ditur, e dimë dhe e vendosim vetë).

Post Reply

Return to “Muzike, këngë”