Page 14 of 14

Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Sat Nov 28, 2015 4:28 pm
by Zeus10

Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Sat Nov 28, 2015 9:46 pm
by Arban bArbArian
[youtube]https://youtu.be/FNkAFEpDiws[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/sSZydLZ5B5o[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/E6v81wMzfVA[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/KJHyJENN8Sc[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/9J9EoaYWn7g[/youtube]

Re: Çfare po degjoni ne keto momente?

Posted: Sun Oct 16, 2016 6:12 pm
by rrëqebull

youtube.com/w atch?v=Ek4eLNUOPJU
Në këto kohëra të mbrapshta e të turbullta për Kombin Tonë, ku në çdo cep e në çdo anë ka pllakosur dhe mbretëron e kuvendon e keqja, kjo Titaneshë Shqiptare me zërin e saj të shndritshëm si jehonë dhe dallgë shkëlqimi, çan e përndan mjegullën e zymtësisë dhe na hap një shteg drejt Rrënjëve dhe Çeljes duke na e rikthyer e mprehur shikimin me dritë nga drita e Diellit të paerrësueshëm të Shqiptarísë dhe duke na e rikthyer e ndezur vullnetin me zjarr nga zjarri i Vatrës së pashueshme të Shqiptarësísë.
p. s.: Urojmë që të vazhdojë në këtë drejtim, duke ruajtur këtë besnikëri sa i përket muzikës me frymëzim të pastër burimor dhe gjithashtu duke ruajtur këtë stil sa i përket videoklipeve me skenografi ilire (që do të ishte mirë ta shoqëronin të gjithë këngën pa shkëputje me pamje nga koncertet dhe shitësit e farave dhe lypsarëve joshqiptarë në resht të parë që ia thyejnë magjinë. Kjo e shoqërimit të çdo videoklipi me pamje koncertesh, sa për mbushje minutazhi, është një cen joprofesionalizmi e përhapur gjithandej në sferën e videomontuesve shqiptarë dhe duhet të dalë dikush që ta thyejë këtë 'qerthull huqi' duke zhvilluar aftësi shquese dhe ndjeshmëri besnikërie ndaj Kanuneve Estetike Shqiptare, pa u ndikuar nga organizata kundrashqiptare globaliste e neobolshevike si ojq-ja "olof palme", e ngritur nga botëkuptimkalburit dhe parazitët që duan ta kalbin Shqipninë me terrorizëm kundrakulturor "multikulti" ashtu siç po kalbin Suedinë dhe që në mënyrë të organizuar po financojnë paraqitjen e jevgjve e ciganëve me Veshjet Tona Kombëtare për të na zëvendësuar dhe shpërbërë si Komb, të fshehur pas maskës së "projekteve" të tyre gjoja "zhvillimore" për gjasme "turizmin" dhe kinse "punësimin". Mbajini sa më larg nga Kultura Jonë këta lugetër "ndërkombëtarë". Se çfarë është e Mirë, Traditë, Bukuri dhe Mendësi Shqiptare dhe çfarë jo e kemi ditur, e dimë dhe e vendosim vetë).