"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Bomba në ambasadat e huaja në Athinë.

Sillni artikullin më të fundit që ju ka bërë më shumë përshtypje diskutoni rreth tij, argumentoni qëndrimin tuaj.

Moderator: bardus

Post Reply
erix77
Star Member
Star Member
Posts: 543
Joined: Sat Aug 14, 2010 8:23 am
Gender: Male
Location: Tirana

Bomba në ambasadat e huaja në Athinë.

#1

Post by erix77 » Wed Nov 03, 2010 10:30 am

Greket me duket se duan tja kalojne edhe AL-Qaedes.
Dhe e bëmë me besa besën ja të rrojmë ja të vdesëm!

Ishte thënë prej Zotit që të nderohen armët e Shqipërisë!

User avatar
ALBPelasgian
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2113
Joined: Sun Jun 28, 2009 7:57 pm
Gender: Male
Location: Prishtinë (Prima Justiniana)
Contact:

Re: Bomba në ambasadat e huaja në Athinë.

#2

Post by ALBPelasgian » Wed Nov 03, 2010 5:08 pm

Perderisa Al-Qaida shfaqet terroriste (ose te pakten keshtu perceptohet nga politika dhe media boterore) ne TV, xhirime amatoreske etj, Greqia sheshazi terrorizmin e ngrit ne nivel shteteror. Shteti me emrin Greqi ka natyre plotesisht terroriste, ndaj per ta shfajesuar veteveten nxjerr edhe grupime akoma me terroriste ne menyre qe ajo vete te duket sa me e "moderuar".
Ne sot po hedhim faren me emrin Bashkim,
Qe neser te korrim frutin me emrin Bashkim!

Post Reply

Return to “Artikulli i ditës”